bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Gyümölcsöt és zöldség fontos vitaminforrásai a családoknak

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Gyümölcsöt és zöldség fontos vitaminforrásai a családoknak
    A(z) Gyümölcsöt és zöldség fontos vitaminforrásai a családoknak című képet 4240 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élelmiszer gyűjtés ételosztáshoz Az Adj egy könyvet Karácsonyra programban több ezer könyv gyûlt össze Számítógép Álom 2012 - kiosztott számítógépek - pillanatkép Adomány osztás Könyvadományok Önkéntes Közösség Adományosztás a Centerkében a Családsegítők számára A Karitáció adománya a Centerke támogatottjai részére Karácsonyfa Fedél nélküliek támogatása, takaróosztás A Centerke Adományozó Központ évente tízezerszer segíti a lakosságot Élelmiszerrel támogattuk a Máltai Szeretetszolgálat jótékonysági programját
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek