• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Gyümölcsöt és zöldség fontos vitaminforrásai a családoknak

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Gyümölcsöt és zöldség fontos vitaminforrásai a családoknak
    A(z) Gyümölcsöt és zöldség fontos vitaminforrásai a családoknak című képet 3741 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Gyermekeket támogattunk Mátrix Alapítvány - Mesedoktorok Csapata Rendszeresen folyik a Mátrix Élelmiszerrel támogató program Mátrix Kórházi Adományozás Ajándékozás A súlyos beteg Dia családja gyógykezeléshez kapott segítséget Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabda csapat jótékonysági adománya Mesedoktor mesekönyvek gyermek kórházaknak Mátrix mikulás akcióban a gyermekekért :) Plakátok készültek Dia gyógyításának megsegítéséhez Ruha, cipő a Mátrix Adományozó Központjából Örömhír a rászorulóknak: megteltek adományokkal a kosarak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek