bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Tündéri Gyerekek készítették a Mátrix és a Karitáció jótékonysági fenyõfájára a díszeket!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Tündéri Gyerekek készítették a Mátrix és a Karitáció jótékonysági fenyõfájára a díszeket! című képet 5147 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Adventi ajándékozás pillanatai - ezer gyermek számára vittünk ajándkokat Egy - egy adományosztáskor ilyen az utcakép Az agysorvadásos Gazsó Dia és családja is a Mátrix támogatottjai között Egy kis hagyomány õrzés a Hídi Vásáron Mesedoktorkodás Családok százait segítettük élelmiszerhez - étkeztetést támogattunk Mátrix örömszerző programokat szervez Kamerákat adtunk a D2 ifjúsági fejlesztő klubnak Idén is ezer Mikuláscsomaggal örvendeztetjük meg a nélkülöző gyerekeket Ezrek számára juttatunk ajándékot az adventi idõszakban is Adományosztás intézményeknek, könyvtáraknak Könyvcsomag a Bohócdoktoroktól
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek