• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Tündéri Gyerekek készítették a Mátrix és a Karitáció jótékonysági fenyõfájára a díszeket!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Tündéri Gyerekek készítették a Mátrix és a Karitáció jótékonysági fenyõfájára a díszeket! című képet 5008 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Ajándékozás Anyu adományt válogat a Mátrixnál, a picur közben pedig banánt eszik :) Ajándékot kaptak a Gyerekek a mikulástól :) Számítógép adomány nagycsaládosoknak Odúkészítés gyerekekkel, a természetismeretért Mesedoktorok jótékonykodtak a könyvtárban Jótékonysági pogácsa kommandót támogattunk Adományt kapott a Mikulás, melyet a gyerekeknek vitt tovább Gyermekek támogatása Adomány a dm-drogeriemarkt -tól, köszönjük Adventi adománycsokor A súlyos beteg Dia családja gyógykezeléshez kapott segítséget
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek