• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Tündéri Gyerekek készítették a Mátrix és a Karitáció jótékonysági fenyõfájára a díszeket!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Tündéri Gyerekek készítették a Mátrix és a Karitáció jótékonysági fenyõfájára a díszeket! című képet 4797 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• A mûszives (majd szívtranszpantált) Larát is segítette fenyõfa akciónk Adományok a Centerkébe, Kopaj 2016 Dzseki gyógyulását támogattuk Vitaminosztás, települések támogatása Gyermekek támogatása Mátrix Mikulás - évente 1000 ajándékcsomagot osztunk ki rászoruló gyermekeknek Mátrix élelmiszerosztás és szegénység elleni küzdelem Önkéntesül(l)és - Önkéntes csapatunk Kórháztámogatás A Centerke Adományozó Központ a Mátrix Alapítvány segítő központja Évente tízezernél többször segítünk - köszönet a támogatóinknak! A szõrme ellenes kampányban partnerünk volt az ORPHEUS Állatvédõ Egyesület
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek