• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Tündéri Gyerekek készítették a Mátrix és a Karitáció jótékonysági fenyõfájára a díszeket!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Tündéri Gyerekek készítették a Mátrix és a Karitáció jótékonysági fenyõfájára a díszeket! című képet 4868 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mikulás csomagot oszt a MÁTRIX Mikulás a Szeretet sátorban A Centerke Adományozó Központ a Mátrix Alapítvány segítő központja Könyvadományt vittünk intézmények részére Gyermekek támogatása Élelmiszer gyűjtés ételosztáshoz Örömteli pillanat: A gyerekek megkapják a számítógépeiket Jókedv, gyorsabb gyógyulás A hátrányos helyzetû Fulókércs gyermekeit is megajándékozta a MÁTRIX Mikulás Gyermekéhezés helyett gyermekétkeztetés Nyomtató adomány Ételosztás, élelmiszersegély a Mátrixtól Ugrálóvár a Csodafaluban
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek