bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mikulás vitte a számítógépeket a gyermekmentő tanodába

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mikulás vitte a számítógépeket a gyermekmentő tanodába
    A(z) Mikulás vitte a számítógépeket a gyermekmentő tanodába című képet 4659 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• TV adomány - a rászoruló fiatalok támogatása is folyamatos Ajándékot kaptak a Gyerekek a mikulástól :) Cipőosztás a Centerkében Számítógépet kaptam a Mátrix Közhasznú Alapítványtól Magyar Vöröskereszt, Mikulásgyár támogatása Adományosztás a Centerkében a Családsegítők számára A Karitáció adománya a Centerke támogatottjai részére Könyvcsomag a Bohócdoktoroktól Számítógép adomány - gyermekek támogatása Önkéntesül(l)és - Önkéntesség az Egészségvédelmi Héten Kollégisták támogatták Dia kupakgyűjtését Ruha és játék adomány az Euro ONE -tól
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek