bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Ruha, cipő adomány érkezik rászorulóknak - Centerke Adományozó Központ

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Ruha, cipő adomány érkezik rászorulóknak - Centerke Adományozó Központ
    A(z) Ruha, cipő adomány érkezik rászorulóknak - Centerke Adományozó Központ című képet 12506 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Centerke - sokan a ruhaválogatóból öltözködnek! Kabát adomány Mátrix Alapítvány adományok - örömszerzés Élelmiszer adomány gyűjtés - Élelmiszerbank adományozó program Adó 1% támogatásával a gyermekek megmentésében vehet részt Önkéntesül(l)és közösségi találkozó Oláh Gergővel :) Családok, idősek ezren kaptak virágot Gyümölcsosztás, élelemosztás családtámogatás Élelmiszereket gyűjtöttünk adománycsomagokba Települések támogatása, vitaminosztás Számítógép Álom 2013 - gépösszeállító csapat Önkéntesül(l)és - Mosoly
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek