adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Ruha, cipő adomány érkezik rászorulóknak - Centerke Adományozó Központ

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Ruha, cipő adomány érkezik rászorulóknak - Centerke Adományozó Központ
    A(z) Ruha, cipő adomány érkezik rászorulóknak - Centerke Adományozó Központ című képet 11381 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Ruha, cipő a Mátrix Adományozó Központjából Köszönjük az adományt - évente tízezernél többször tudunk az összefogás révén segíteni! Fulókércsre vittünk adományt (ruhát, cipõt, játékokat) Mikulás adományosztás ezer gyermeknek Önkéntes csapat, élelmiszer adományok Teherautónyi adomány rászorulókat támogató közösségnek Számítógépet kaptam a Mátrix Közhasznú Alapítványtól Fedél nélküliek támogatása, takaróosztás Adományok a Centerkébe, Kopaj 2016 Kórházi támogatások A vörösiszap súlytotta Kolontáron is segített a MÁTRIX Alapítvány Monitor adomány a Mátrixtól
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek