• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Ruha, cipő adomány érkezik rászorulóknak - Centerke Adományozó Központ

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Ruha, cipő adomány érkezik rászorulóknak - Centerke Adományozó Központ
    A(z) Ruha, cipő adomány érkezik rászorulóknak - Centerke Adományozó Központ című képet 11993 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Adományosztás, település támogatás Mosógép a jutalom Mátrix Közhasznú Alapítvány Sterilszoba - Sterilház Élelmiszer csomagok osztása Mátrixos gyümölcs és zöldségosztás! Cipőt osztottunk ingyen, hogy ne lehessen fagyott láb! Nélkülöző gyerekeket limuzinoztatott meg a Mátrix Mikulása, a viplimuzin.hu nagylelkű támogatásnak köszönhetően Ajándékosztás Karácsonyfát osztottunk rászoruló családoknak és közösségeknek WARC2 - rongyokból portéka (táska) A Mátrix Centerke Adomány Központban minden pillanatban zajlik a támogatás Mikulásunk tiszteletére az ózdi gyerekek által szervezett előadás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek