• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Ruha, cipő adomány érkezik rászorulóknak - Centerke Adományozó Központ

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Ruha, cipő adomány érkezik rászorulóknak - Centerke Adományozó Központ
    A(z) Ruha, cipő adomány érkezik rászorulóknak - Centerke Adományozó Központ című képet 11836 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Nyári mozgássérültek táborozását is támogattuk Sziget 2015 - ÉlőBolygó flashmob és rekord A MÁTRIX Alapítvány 2010-ben is támogatta az újszülött életmentést! Karácsonyfa Élelmiszercsomag adományok Fertõtlenítõszert vitt a MÁTRIX Alapítvány a nõi klinikára Topika családját adományokkal segítettük Mátrix Mikulás 2013 - ezer gyermeknek osztottunk ajándékot Ruhatár - rászorulóknak ingyen minõségi ruha osztás Mátrix Élelmiszeradomány Jótékonysági pogácsa kommandót támogattunk Bálabontás - ruhaosztás elõtti pillanatok
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek