adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Ruha, cipő adomány érkezik rászorulóknak - Centerke Adományozó Központ

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Ruha, cipő adomány érkezik rászorulóknak - Centerke Adományozó Központ
    A(z) Ruha, cipő adomány érkezik rászorulóknak - Centerke Adományozó Központ című képet 11558 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Kiságyat kapott a babát váró fiatal család Grosu Lacika felépülését támogattuk a Koraszülöttmentõ és Gyermekintenzív Alapítványon keresztül Mikulás várás Önkéntesül(l)és - Segítség az Egészségvédelmi Héten Nővéreket, ápolókat, orvosokat is megajándékoztunk Élelmiszersegély - Mátrix Önkéntes Csapat A hátrányos helyzetû Fulókércs gyermekeit is megajándékozta a MÁTRIX Mikulás Jótékonysági Mikulás ajándéka Élelmiszerosztás, önkéntesek A MÁTRIX Alapítvány bicikliket gyûjtött Afrikának Szeretetalma Ruhaosztás a Mátrix Alapítvány Centerke Adományozó Központjában
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek