adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mátrix - Centerke Adományozó Központ nadrágkollekció :)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mátrix - Centerke Adományozó Központ nadrágkollekció :)
    A(z) Mátrix - Centerke Adományozó Központ nadrágkollekció :) című képet 5646 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Ceruza, toll, festék nagycsaládosoknak Ovisokkal Ünnepeltünk a Szeretet Sátorban Felvirágosítás, rózsaültetés a Centerkénél Támogatottjaink is kóstolhattak a város tortájából :) A kirekesztettség és a szegénység ellen élelemosztással harcolunk Mikulás csomagot oszt a MÁTRIX Mikulás a Szeretet sátorban Segélyszállítmányt vitt a MÁTRIX Alapítvány a vörösiszap súlytotta térségbe Ruha és cipő adomány rászorulóknak Mesedoktorok a Mikulás idején sem tétlenkedtek Előadássorozat gyerekeknek Élelmiszercsomagokat postáztunk A MÁTRIX Alapítvány is segíti az FLP-t (Fiatalok Lendületben Programot)
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek