• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mátrix - Centerke Adományozó Központ nadrágkollekció :)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mátrix - Centerke Adományozó Központ nadrágkollekció :)
    A(z) Mátrix - Centerke Adományozó Központ nadrágkollekció :) című képet 5874 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• A vörösre festett ház... Számítógép Álom adomány gépek összeállítása Adomány szállítmány Ózdi rászorulóknak A Mátrix Mikulás évente többezer ajándék szétosztása révén segíti a lakosságot A Mátrix Steril Ház életmentõ kezelésen átesett gyerekek gyógyulását segíti elõ Nélkülöző gyermekeket támogatunk Mikulás az óvodásoknál - évente ezernyi élmény gyerekeknek A támogató Mikulás segítő intézményekbe is ellátogatott Ajándékot kaptak a Gyerekek a mikulástól :) Karácsonyi ajándék adományok és a másik része Fertõtlenítõszer szállítmányt vittünk Felsõdobszára
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek