• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Adomány a Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapattól

Webes  felhasználónk feltöltése.
    Adomány a Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapattól
    A(z) Adomány a Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapattól című képet 247 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Bajban lévõ 17 család által lakott otthont támogattunk élelmiszerrel, játékkal Szeretet, karácsony Mesedoktor mesekönyvek gyermek kórházaknak Gyerekek segítették a jótékonysági kupakgyűjtés sikerét Cipőt osztottunk ingyen, hogy ne lehessen fagyott láb! Ajándékosztáson A kicsik ünnepi hangulatban várták a MÁTRIX Mikulást Gyülekezõ a Mátrix Mikulásnál! Tanszer, írószer adományok A Gyermekmentõsök védenceit is megajándékoztuk Immunerősítő vitamint vittünk a bohócdoktorokkal Centerke - sokan a ruhaválogatóból öltözködnek!
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek