adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mátrixos csodacsapat - élelmiszercsomagokat készítünk rászorulóknak

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mátrixos csodacsapat - élelmiszercsomagokat készítünk rászorulóknak
    A(z) Mátrixos csodacsapat - élelmiszercsomagokat készítünk rászorulóknak című képet 5412 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Vitaminosztás, települések támogatása Adomány a Cigándon élők megsegítésére Élelmiszercsomagokat postáztunk A Vöröskeresztet támogattuk fertõtlenítõszerekkel, melyet a szervezet az árvízi védekezéskor használ fel! Teherautónyi adomány rászorulókat támogató közösségnek Támogattuk az emlékhelyen a Magyarságért megtartott összejövetelt Számítógép Álom 2012: én is kaptam gépet a Mátrix Alapítványtól Családoknak küldtünk karácsonyi csomagot Mikulás adományosztás ezer gyermeknek Mosógép a jutalom Mesedoktorok, kórházi támogatás Adomány a dm-drogeriemarkt -tól, köszönjük
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek