bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mátrixos csodacsapat - élelmiszercsomagokat készítünk rászorulóknak

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mátrixos csodacsapat - élelmiszercsomagokat készítünk rászorulóknak
    A(z) Mátrixos csodacsapat - élelmiszercsomagokat készítünk rászorulóknak című képet 5977 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élelmiszer csomagok nélkülözőknek Vendégeink voltak az üllési Fonó Néptáncegyüttes táncosai Csokit hoztak a gyereket Bébiételt hoztak gyerekeknek a gyerekek Szeretetcsokit gyűjtöttek a veszprémi gyerekek Mikulás csomagok osztása Ebédeltetés a Csodafaluban, SZIN 2015 Sok - sok intézmény is kapott az ünnepi ajándékokból Szabolcs izomsorvadásban szenved - orral festi csodaszép képeit Szemétszedés és gyümölcsosztás :) Mikuláscsomag osztás :) Szappant és fertõtlenítõszereket vittünk a klinikákra
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek