• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mátrix Mikulás és a Krampuszok a gyermekekért dolgoztak :)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mátrix Mikulás és a Krampuszok a gyermekekért dolgoztak :)
    A(z) Mátrix Mikulás és a Krampuszok a gyermekekért dolgoztak :) című képet 4969 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Jó kedvedet el ne hagyd! Élelemosztás, gyümölcsosztás, családtámogatás Élelmiszerosztós alapítványi önkéntes csapat Segítettük az 1000 Bringát Afrikának segélyprogramot Családosok támogatása tartós élelmiszerrel Önkéntesül(l)és - Önkéntes véradás Karitációs Ruhaadomány érkezett a Centerke Adományozó Központba Mátrix Közhasznú Alapítvány önkéntes gyémántjaink Örömhír a rászorulóknak: megteltek adományokkal a kosarak A Mátrix Centerke Adomány Központban minden pillanatban zajlik a támogatás Számítógép Álom: Több család egyszerre vette át az ajándék számítógépüket Csoki adomány
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek