• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mátrix Mikulás és a Krampuszok a gyermekekért dolgoztak :)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mátrix Mikulás és a Krampuszok a gyermekekért dolgoztak :)
    A(z) Mátrix Mikulás és a Krampuszok a gyermekekért dolgoztak :) című képet 5089 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Cipő adomány - hogy ne lehessen fagyott láb! Karácsonyi csomagok Teherautónyi adomány rászorulókat támogató közösségnek Beteg gyermekek támogatása, mesedoktorok A beteg kislányom Gyümölcsöt és zöldség fontos vitaminforrásai a családoknak A MÁTRIX Alapítvány adománya megérkezett Kolontárra Kutyákkal barátkoztatjuk a gyerkõcöket - élménypedagógia, szocializáció, környezettudatosság Köszönjük Sport Placc! Tüzelõanyag osztás 2012/2013 Szegedi Vizimentőkkel, SZIN 2015, Csodafalu Számítógép átadás (Számítógép Álom 2012)
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek