• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mátrix Alapítvány - Mesedoktor Csapat adventi jótékonykodása

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mátrix Alapítvány - Mesedoktor Csapat adventi jótékonykodása
    A(z) Mátrix Alapítvány - Mesedoktor Csapat adventi jótékonykodása című képet 3359 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Vízosztás Önkéntesek, gyümölcskommandó Adománycsomagok segítő szervezeteknek Jó kedvedet el ne hagyd! A MÁTRIX Alapítvány is segíti az FLP-t (Fiatalok Lendületben Programot) Karitációs Ruhaadomány érkezett a Centerke Adományozó Központba Gyümölcsosztás, cseresznyeosztás Tápióbicskeieknek juttattunk tonnányi ruhát és cipőt Centerke Adományozó Központ Fenyõfával támogattuk meg a rászoruló nagycsaládosokat (100 fenyõfát osztottunk karácsony elõtt) Gyógyító és élményteremtő munkánk folyamatos Imike felépülését támogattuk
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek