adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Jótékonysági Karácsonyi Ajándékbazár ajándékválogató

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Jótékonysági Karácsonyi Ajándékbazár ajándékválogató
    A(z) Jótékonysági Karácsonyi Ajándékbazár ajándékválogató című képet 4180 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élelmiszer csomag osztás - több az igénylő, mint a csomag Ünnepi ajándékcsomagokat készítettünk Önkéntesek dolgoztak a Mátrix Sterilház kertjének szépítésén lányaim Ajándékosztás rászorulók számára Mikulás várás SZIN 2015, Csodafalu, zenejáték óra Patrikot, a nyílt gerinccel született kisfiút segítette a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány A Centerke Adományozó Központ évente tízezerszer segíti a lakosságot A Mátrix Mikulás évente többezer ajándék szétosztása révén segíti a lakosságot WARC Programunk a kihaló félben lévõ szakmákat éleszti újra Gyermekek számára örömszerzés
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek