• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Szemetet szedtünk egy hulladékkal teli erdõben - együtt több civil szervezettel

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Szemetet szedtünk egy hulladékkal teli erdõben - együtt több civil szervezettel
    A(z) Szemetet szedtünk egy hulladékkal teli erdõben - együtt több civil szervezettel című képet 7128 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Az árvízi védekezésben is részt vett a MÁTRIX Alapítvány Adományosztáson Géposztás településeknek az esélyegyenlõség jegyében 220 kiló szaloncukor került 2013 advent idején a rászorulókhoz Közös torna a Csodafaluban, SZIN 2015 A MÁTRIX Alapítvány Mikulása a Dóm téren Gyümölcsosztás, cseresznyeosztás Gyermekek és családok támogatása Nagykovácsi Kispatak Óvoda adománya Közösségépítés az Önkéntesül(l)és Gyerekkarácsonyon Kórházi támogatások A MÁTRIX Alapítvány 2010-ben is támogatta az újszülött életmentést!
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek