adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Szemetet szedtünk egy hulladékkal teli erdõben - együtt több civil szervezettel

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Szemetet szedtünk egy hulladékkal teli erdõben - együtt több civil szervezettel
    A(z) Szemetet szedtünk egy hulladékkal teli erdõben - együtt több civil szervezettel című képet 6743 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Ezrek számára juttatunk ajándékot az adventi idõszakban is Fulókércsen járt a MÁTRIX Mikulás csapat Kamilla Családtámogatás, élelmiszerosztás Köszönjük az adományt - évente tízezernél többször tudunk az összefogás révén segíteni! Számítógép Álom adomány gépek összeállítása Mátrix a Jótékonysági Majális rendezvényen Kórházi mosoly, mesedoktorokkal Ajándék csomagolás a Mátrix Alapítvány adományozói programjában Számítógép Álom 2012: én is kaptam gépet a Mátrix Alapítványtól Élelmiszer adományok Kupakot gyűjtöttek a Mátrixos Önkéntesek, az agysorvadásos Dia kezelésének támogatásához
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek