bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Szemetet szedtünk egy hulladékkal teli erdõben - együtt több civil szervezettel

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Szemetet szedtünk egy hulladékkal teli erdõben - együtt több civil szervezettel
    A(z) Szemetet szedtünk egy hulladékkal teli erdõben - együtt több civil szervezettel című képet 7296 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Ruha, és élelmiszerszállítmány érkezett a Sajó vidékére Géposztás településeknek az esélyegyenlõség jegyében Kollégisták támogatták Dia kupakgyűjtését Adományosztás Idén is ezer gyermek számára vitt ajándékot a Mátrix Alapítványi Mikulás Örömteli pillanat: A gyerekek megkapják a számítógépeiket Bébiételt hoztak gyerekeknek a gyerekek Mikulás csomagok osztása Ebédeltetés a Csodafaluban, SZIN 2015 Teherautónyi adomány rászorulókat támogató közösségnek Élelmiszerosztást tartottunk nélkülözőknek Adományok a Centerkébe, Kopaj 2016
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek