• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Szemetet szedtünk egy hulladékkal teli erdõben - együtt több civil szervezettel

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Szemetet szedtünk egy hulladékkal teli erdõben - együtt több civil szervezettel
    A(z) Szemetet szedtünk egy hulladékkal teli erdõben - együtt több civil szervezettel című képet 6862 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Centerke Adományozó Központ Élelmiszer adomány gyűjtés - segített kicsi és nagy is Örömteli pillanat: A gyerekek megkapják a számítógépeiket Adomány válogatás a Centerkében a család egyik része Segítünk a rászorulókon, hogy majd õk is segíteni tudjanak másoknak :-) A Csibész Alapítvány védencei számára juttattunk könyvadományt Tündéri Gyerekek készítették a Mátrix és a Karitáció jótékonysági fenyõfájára a díszeket! A MOL Motoros Family támogatta alapítványunk segítő munkáját Számítógép Álom 2013 - gépátadáson Kutyákkal barátkoztatjuk a gyerkõcöket - élménypedagógia, szocializáció, környezettudatosság Jótékonysági zsíros kenyér és tea osztás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek