• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Gyermekek százai kaptak ajándékot, családtámogatás

Webes  felhasználónk feltöltése.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    Gyermekek százai kaptak ajándékot, családtámogatás
    A(z) Gyermekek százai kaptak ajándékot, családtámogatás című képet 1522 alkalommal tekintették meg.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• A Centerke Adományozó Központ évente tízezerszer segíti a lakosságot Élelmiszerosztás, karácsonyi csomagok Ajándékosztás 2012 Kamerákat adtunk a D2 ifjúsági fejlesztő klubnak Számítógépek osztás elõtt - települések intézményeit támogatta a MÁTRIX Önkéntesül(l))és Éhség ellen zsíros kenyér: étkeztetés jótékonysági rendezvényen Takaró adomány a Golgota Teológiai Főiskolától Mikuláscsomag osztás :) WARC 2011 - számítógéposztás szerbiai településeknek Babaágy adomány, családtámogatás Önkéntesül(l)és közösségi találkozó Oláh Gergővel :)
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek