adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Önkénteseink az ünnepi előkészületeket is segítették!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Önkénteseink az ünnepi előkészületeket is segítették!
    A(z) Önkénteseink az ünnepi előkészületeket is segítették! című képet 3364 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Tábori grill husi Báboztunk a Csodafaluban Az Adj egy könyvet Karácsonyra programban több ezer könyv gyûlt össze Mizo ajándékok a Csodafalu gyerektábor lakóinak Mátrix Mikulás - évente 1000 ajándékcsomagot osztunk ki rászoruló gyermekeknek Önkéntes segítő csapatunk is segített élelmet gyűjteni Dia a mozgássérült babakocsijában kényelmesebben szállítható - köszönjük a támogatók segítségét! Írószer adományok Mikulás adományosztás, segítő rendezvény A Mátrix Alapítvány segíti más szervezetek, köztük az állatvédõk sikerességét is Ajándék csomagolás a Mátrix Alapítvány adományozói programjában Nélkülöző gyerekeket limuzinoztatott meg a Mátrix Mikulása, a viplimuzin.hu nagylelkű támogatásnak köszönhetően
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek