• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Önkénteseink az ünnepi előkészületeket is segítették!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Önkénteseink az ünnepi előkészületeket is segítették!
    A(z) Önkénteseink az ünnepi előkészületeket is segítették! című képet 3216 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• A kirekesztettség és a szegénység ellen élelemosztással harcolunk Centerke - sokan a ruhaválogatóból öltözködnek! Centerke Adományozó Központ Öcsödieknek adományátadás Dia a mozgássérült babakocsijában kényelmesebben szállítható - köszönjük a támogatók segítségét! Mizo ajándékok a Csodafalu gyerektábor lakóinak Centerke Adományozó Központ - adományátadás Vitaminosztás, támogatás Játék - ajándék felajánlások a nélkülöző gyerekek számára Segítséget kérő család Mátrix Adventi Szeretetcsomagokat postáztunk országszerte! Megy a vonat... a Mátrix Mikulással
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek