• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Önkénteseink az ünnepi előkészületeket is segítették!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Önkénteseink az ünnepi előkészületeket is segítették!
    A(z) Önkénteseink az ünnepi előkészületeket is segítették! című képet 3445 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Játék - ajándék felajánlások a nélkülöző gyerekek számára Gyümölcsöt és zöldség fontos vitaminforrásai a családoknak Nagykovácsi Kispatak Óvoda adománya Számítógép adomány az üdvhadseregnek Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni. Támogatjuk a nélkülözőket! Gyümölcs és élelmiszek, családtámogatás WARC Programunk a kihaló félben lévõ szakmákat éleszti újra Adományozó Csapat Tartós élelmiszer és ajándék osztás a Mátrix Alapítványnál Családok százait segítettük élelmiszerhez - étkeztetést támogattunk Bajban lévõ 17 család által lakott otthont támogattunk élelmiszerrel, játékkal Anyu adományt válogat a Mátrixnál, a picur közben pedig banánt eszik :)
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek