• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Önkénteseink az ünnepi előkészületeket is segítették!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Önkénteseink az ünnepi előkészületeket is segítették!
    A(z) Önkénteseink az ünnepi előkészületeket is segítették! című képet 3280 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• WARC 2011 - számítógéposztás szerbiai településeknek Gyógyító és élményteremtő munkánk folyamatos Jó kedvedet el ne hagyd! Adomány szállítmány Ózdi rászorulóknak Mátrix (WARC2) képalkotást tanító asztal Köszönjük a Mátrix Közhasznú Alapítvány Centerke Adományosztó Központnak a kabátot :) Kispatak Ovi adománya Virágosztás: ezer családdal szépítettük a környezetünket Játékokat osztott a Mátrix és a Karitáció - a gyerekek nagy örömére Önkéntesek, gyümölcskommandó Imike támogatása Mikulás csomagok: több, mint 1000 rászorulót ajándékoztunk meg az idén!
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek