adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Nélkülöző gyerekeket limuzinoztatott meg a Mátrix Mikulása, a viplimuzin.hu nagylelkű támogatásnak köszönhetően

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Nélkülöző gyerekeket limuzinoztatott meg a Mátrix Mikulása, a viplimuzin.hu nagylelkű támogatásnak köszönhetően című képet 3158 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Média támogatás Örömhír a rászorulóknak: megteltek adományokkal a kosarak Önkéntes segítők Adományosztás, adománycsomag, centerke Gyümölcsosztás, családtámogatás Immunerősítő vitamint vittünk a bohócdoktorokkal Játék - ajándék felajánlások a nélkülöző gyerekek számára Jókedv és frissítő a Mátrixtól Ruha, cipõ, használati tárgyak rászorulóknak! Vitaminnapot tartottunk ovis gyerekeknek Csodafalus gyerekekkel a Szegedi Ifjúsági Napokon Évente tízezernél többször segítünk - köszönet a támogatóinknak!
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek