• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Nélkülöző gyerekeket limuzinoztatott meg a Mátrix Mikulása, a viplimuzin.hu nagylelkű támogatásnak köszönhetően

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Nélkülöző gyerekeket limuzinoztatott meg a Mátrix Mikulása, a viplimuzin.hu nagylelkű támogatásnak köszönhetően című képet 3087 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Csoki adomány Élelmiszer adomány gyűjtés - Élelmiszerbank adományozó program A Mátrix Munkaruha Raktár munkába visszakerülõ rászorulókat segít munkaruhához jutni! Mikulás csomagok osztása Nővéreket, ápolókat, orvosokat is megajándékoztunk Élelmiszer osztás, jótékonyság Ajándékosztás 2012 Több mint 100 gyerek kapott számítógépet a Számítógép Álom 2010 programban Média segítség Adományozó Csapat A romatelepen élõknek is vittünk ajándékot Mesedoktorok jótékonykodtak a könyvtárban
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek