• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Nélkülöző gyerekeket limuzinoztatott meg a Mátrix Mikulása, a viplimuzin.hu nagylelkű támogatásnak köszönhetően

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Nélkülöző gyerekeket limuzinoztatott meg a Mátrix Mikulása, a viplimuzin.hu nagylelkű támogatásnak köszönhetően című képet 3344 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Összedõlt ház Felsõzsolcán Mátrix rendezvénytámogatás Fulókércsen járt a MÁTRIX Mikulás csapat Családtámogatás a Centerkében Élelmiszer csomag osztás Adományosztáson A támogató Mikulás segítő intézményekbe is ellátogatott Szemétszedés és gyümölcsosztás :) Ezer jótékonysági Mikulás csomaghoz vásároltunk élelmiszert Almát szedtünk, kiosztottuk családosoknak Tolerancia napot támogattunk Adomány szállítmány Ózdi rászorulóknak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek