• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Nélkülöző gyerekeket limuzinoztatott meg a Mátrix Mikulása, a viplimuzin.hu nagylelkű támogatásnak köszönhetően

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Nélkülöző gyerekeket limuzinoztatott meg a Mátrix Mikulása, a viplimuzin.hu nagylelkű támogatásnak köszönhetően című képet 3256 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Számítógép adományt vittünk a gyermekmentő tanodába Vendégeink voltak az üllési Fonó Néptáncegyüttes táncosai Dzseki gyógyulását támogattuk Bográcsos élelmiszerosztás, étkeztetés Ajándékot kaptak a Gyerekek a mikulástól :) Közösségépítés az Önkéntesül(l)és Gyerekkarácsonyon Mátrixos ajándékcsomagok gyermekprogram résztvevőinek támogatására Robika súlyos beteg - a Mátrix Alapítvány részt vesz a család megsegítésében Iskolai rendezvényen a Mátrix Csapat Önkéntesek, gyümölcskommandó Önkénteseink az ünnepi előkészületeket is segítették! Mátrix Adventi Szeretetcsomagokat postáztunk országszerte!
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek