• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Városi gyerekek a paraszt-gazdaságban - parasztebéddel

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Városi gyerekek a paraszt-gazdaságban - parasztebéddel
    A(z) Városi gyerekek a paraszt-gazdaságban - parasztebéddel című képet 6616 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Kórháztámogatás Élelmiszer csomagot és Fenyõfát adtunk a legrászorultabb családoknak Adománycsomagok segítő szervezeteknek 220 kiló szaloncukor került 2013 advent idején a rászorulókhoz Mátrixos szépkorú, szorgos és segítő önkéntesek A szegedi Dóm Téri Advent Mikulás Ünnepségén nyolcszáz család csemetéje számára osztottunk ajándékcsomagot Csodafalus gyerekekkel a Szegedi Ifjúsági Napokon Megetettük a gyerekeket :) WARC 2011 - számítógéposztás szerbiai településeknek Segítséget kérő család Játékokat osztott a Mátrix és a Karitáció - a gyerekek nagy örömére WARC2 - rongyokból portéka (táska)
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek