adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Városi gyerekek a paraszt-gazdaságban - parasztebéddel

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Városi gyerekek a paraszt-gazdaságban - parasztebéddel
    A(z) Városi gyerekek a paraszt-gazdaságban - parasztebéddel című képet 6499 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Családoknak küldtünk karácsonyi csomagot Segítettük az 1000 Bringát Afrikának segélyprogramot Köszönjük az adományt - évente tízezernél többször tudunk az összefogás révén segíteni! A kirekesztettség és a szegénység ellen élelemosztással harcolunk A támogató Mikulás segítő intézményekbe is ellátogatott Véradó állomáson önkéntesen adtuk vérünket! Mátrix ruhaválogató - évente többezer adomány kerül kiosztásra Gyermekeket támogattunk A szõrme ellenes kampányban partnerünk volt az ORPHEUS Állatvédõ Egyesület Sárközi Szabolcsot, az orral festő fiút élelmiszerrel támogattuk Számítógépeket adott a Mátrix a Nagycsaládosoknak Gyermekvédelem - hogy mosoly születhessen!
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek