bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Sikeres volt a Zöld játszóház a természet védelméért

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Sikeres volt a Zöld játszóház a természet védelméért
    A(z) Sikeres volt a Zöld játszóház a természet védelméért című képet 2702 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Zolika is kapott meleg ruhákat a Mátrixtól Élelmiszerosztós alapítványi önkéntes csapat Adományosztás Rászorulók élelmezését segítettük - harc az éhezés ellen Sok - sok intézmény is kapott az ünnepi ajándékokból Mikulás, Krampuszok, Mátrixos ajándékosztás WARC2 Alkotó tér - Sziget 2012. Ezer Mikulás csomag készült a nélkülözõ gyerekeknek! Tűzkár enyhítés Az intézmény dolgozói örömmel fogadják a Mátrixos finom adományt Mizo ajándékok a Csodafalu gyerektábor lakóinak Géposztás településeknek az esélyegyenlõség jegyében
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek