• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Vendégeink voltak az üllési Fonó Néptáncegyüttes táncosai

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Vendégeink voltak az üllési Fonó Néptáncegyüttes táncosai
    A(z) Vendégeink voltak az üllési Fonó Néptáncegyüttes táncosai című képet 5726 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mikulás gyerekeknek Élelmiszerosztós alapítványi önkéntes csapat Dzsekit támogattuk Mátrix Mikulás - évente 1000 ajándékcsomagot osztunk ki rászoruló gyermekeknek Élelem osztás, élelmiszer támogatás Számítógép adomány nagycsaládosoknak Ibolya és Mazsolkáék a mesekastélyban :) Élelmiszer adomány gyűjtés - segített kicsi és nagy is Családoknak küldtünk karácsonyi csomagot Mátrixos leves - az éhezés elleni küzdelem fontos! Felvirágosítás, rózsaültetés a Centerkénél Cipőt osztottunk ingyen, hogy ne lehessen fagyott láb!
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek