• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Vendégeink voltak az üllési Fonó Néptáncegyüttes táncosai

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Vendégeink voltak az üllési Fonó Néptáncegyüttes táncosai
    A(z) Vendégeink voltak az üllési Fonó Néptáncegyüttes táncosai című képet 5936 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Bábszínház - Mézes Mazsolka Meséi az Önkéntesül(l)ésen Hosszú sorok az élelmiszerosztáson Támogattuk a nehéz helyzetbe került Józsit és testvérét Rászoruló gyermekekkel Élelmiszer csomagok osztása Nélkülöző gyerekeket limuzinoztatott meg a Mátrix Mikulása, a viplimuzin.hu nagylelkű támogatásnak köszönhetően Mátrix Mikulás és a Krampuszok a gyermekekért dolgoztak :) Nem hagyunk éhezni! Önkéntesül(l)és - Kézműveskedjünk együtt! A Mátrixos krampusz is keményen dolgozik Téli ruha és lábbeli érkezett a Centerkébe a Karitáció Alapítványtól Gyümölcsosztás, élelemosztás családtámogatás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek