adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Vendégeink voltak az üllési Fonó Néptáncegyüttes táncosai

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Vendégeink voltak az üllési Fonó Néptáncegyüttes táncosai
    A(z) Vendégeink voltak az üllési Fonó Néptáncegyüttes táncosai című képet 5622 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Összedõlt ház Felsõzsolcán Szedeák kosárlabdások adományoztak A MÁTRIX Alapítvány 2010-ben is támogatta az újszülött életmentést! Ételosztás, családok támogatása Mesedoktorok bevetésen Bábszínház - Mézes Mazsolka Meséi az Önkéntesül(l)ésen Örömhír a rászorulóknak: megteltek adományokkal a kosarak Mikuláscsomag osztás :) Grosu Lacika felépülését támogattuk a Koraszülöttmentõ és Gyermekintenzív Alapítványon keresztül Iskolai rendezvényen a Mátrix Csapat Kedvezményesen kaptunk írószereket, irodaszereket Gyümölcs adomány
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek