• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Sárközi Szabolcs izomsorvadással él, szájjal festi képeit

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    Sárközi Szabolcs izomsorvadással él, szájjal festi képeit
    A(z) Sárközi Szabolcs izomsorvadással él, szájjal festi képeit című képet 5003 alkalommal tekintették meg.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• A MOL Motoros Family támogatta alapítványunk segítő munkáját Adomány csomagokat osztottunk rászorulóknak Mátrix és a LEGO baba Mikulás, Krampuszok, Mátrixos ajándékosztás Élelmiszer adomány gyűjtés - Élelmiszerbank adományozó program Idén is ezer Mikuláscsomaggal örvendeztetjük meg a nélkülöző gyerekeket Nővéreket, ápolókat, orvosokat is megajándékoztunk Szemléletformálás Gyermekvédelem - hogy mosoly születhessen! Ajándékosztáson Hófúvásban is adományoztunk :) Rászorulók élelmezését segítettük - harc az éhezés ellen
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek