bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Sárközi Szabolcs izomsorvadással él, szájjal festi képeit

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Sárközi Szabolcs izomsorvadással él, szájjal festi képeit
    A(z) Sárközi Szabolcs izomsorvadással él, szájjal festi képeit című képet 5996 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Tündéri Gyerekek készítették a Mátrix és a Karitáció jótékonysági fenyõfájára a díszeket! A MOL Motoros Family támogatta alapítványunk segítő munkáját Családoknak küldtünk karácsonyi csomagot Élelmiszer adomány a Segítsütitől Az Adj egy könyvet Karácsonyra programban több ezer könyv gyûlt össze Csapatunk - Élelmiszerbank 2014-es gyűjtés Számítógép Álom A MÁTRIX Alapítvány önkéntesei is homokzsákokat pakoltak Ózdi 220 gyermek kapott ajándékot a Mátrix Mikulástól Mátrix adományozás Mikulás vitte a számítógépeket a gyermekmentő tanodába Grosu Lacika felépülését támogattuk a Koraszülöttmentõ és Gyermekintenzív Alapítványon keresztül
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek