• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Sárközi Szabolcs izomsorvadással él, szájjal festi képeit

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Sárközi Szabolcs izomsorvadással él, szájjal festi képeit
    A(z) Sárközi Szabolcs izomsorvadással él, szájjal festi képeit című képet 5471 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mátrix Mikulás és a Krampuszok a gyermekekért dolgoztak :) Gyermek étkeztetés - évente tízezernél többször segítünk! Önkéntesek dolgoztak a Mátrix Sterilház kertjének szépítésén Zeneterápia, mesemondás Szegedi Vizimentőkkel, SZIN 2015, Csodafalu Számítógépek osztás elõtt - települések intézményeit támogatta a MÁTRIX Önkéntesek Mikulás a gyerekekkel és a média szakikkal, jótékonyság Babakocsi adomány Szegénység elleni küzdelmünk - élelmezést támogatunk! Mátrixos csodacsapat - élelmiszercsomagokat készítünk rászorulóknak Segítő csapat
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek