• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Sárközi Szabolcs izomsorvadással él, szájjal festi képeit

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Sárközi Szabolcs izomsorvadással él, szájjal festi képeit
    A(z) Sárközi Szabolcs izomsorvadással él, szájjal festi képeit című képet 5308 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Bográcsos élelmiszerosztás, étkeztetés Kezdjünk új életet sportdélelõtt Soltiék hûtõt kaptak a MÁTRIX Közhasznú Alapítványtól Vitaminosztás Adomány átadás a Centerkébe - köszönjük! Vidámított kórteremben a nagybeteg picikkel A Mátrix Alapítvány segíti más szervezetek, köztük az állatvédõk sikerességét is Élelemosztás, gyümölcsosztás, családtámogatás Önkéntesek A Centerke Adományozó Központ évente tízezerszer segíti a lakosságot Az agysorvadásos Gazsó Dia és családja is a Mátrix támogatottjai között Élelmiszerosztás, karácsonyi csomagok
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek