• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Örömteli pillanat: A gyerekek megkapják a számítógépeiket

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    Örömteli pillanat: A gyerekek megkapják a számítógépeiket
    A(z) Örömteli pillanat: A gyerekek megkapják a számítógépeiket című képet 4258 alkalommal tekintették meg.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élelmiszer csomagok nélkülözőknek Gyermekéhezés helyett gyermekétkeztetés Gyermek étkeztetés - évente tízezernél többször segítünk! Ruha és cipő adomány rászorulóknak Mátrix Önkéntes Angyalok :) Szappant és fertõtlenítõszereket vittünk a klinikákra A MÁTRIX a Családok támogatója - Zolika a Centerkében Mikulás adományosztás, segítő rendezvény Jókedv, gyorsabb gyógyulás A MÁTRIX Alapítvány 2010-ben is támogatta az újszülött életmentést! Számítógép adomány az üdvhadseregnek A kicsik ünnepi hangulatban várták a MÁTRIX Mikulást
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek