adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Örömteli pillanat: A gyerekek megkapják a számítógépeiket

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Örömteli pillanat: A gyerekek megkapják a számítógépeiket
    A(z) Örömteli pillanat: A gyerekek megkapják a számítógépeiket című képet 4788 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• SZIN 2013 Önkéntes Arcok Adományok a Centerkébe, Kopaj 2016 Dia a mozgássérült babakocsijában kényelmesebben szállítható - köszönjük a támogatók segítségét! Arcot festettünk a hátrányos helyzetű gyerekek szervezett táborbban Adomány csomagokat osztottunk rászorulóknak Rendezvények támogatása - családi nap Adomány átadás a Centerkébe - köszönjük! Újabb 300 kiló élelmiszert juttattunk a nélkülözõk számára Tartós élelmiszer és ajándék osztás a Mátrix Alapítványnál Fertõtlenítõszer szállítmányt vittünk Felsõdobszára Jótékonysági kupakgyűjtés - köszönjük a felajánlásokat! Adomány osztás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek