bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Örömteli pillanat: A gyerekek megkapják a számítógépeiket

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Örömteli pillanat: A gyerekek megkapják a számítógépeiket
    A(z) Örömteli pillanat: A gyerekek megkapják a számítógépeiket című képet 5372 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mátrix Önkéntes Csapat - élelmiszerosztás Karácsonyi ajándék adományok Mikulás adományosztás ezer gyermeknek Immunerősítő vitamint vittünk a bohócdoktorokkal A szegedi Dóm Téri Advent Mikulás Ünnepségén nyolcszáz család csemetéje számára osztottunk ajándékcsomagot A Mátrix Mikulás ezer hátrányos helyzetû gyermek számára adott csomagot! Mesedoktorok a Mikulás idején sem tétlenkedtek Centerke Adományozó Központ Élelmiszerosztást tartottunk, nagy volt az érdeklődés Soltiék hûtõt kaptak a MÁTRIX Közhasznú Alapítványtól Élelmiszer gyűjtés ételosztáshoz Könyvadományok
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek