• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Örömteli pillanat: A gyerekek megkapják a számítógépeiket

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Örömteli pillanat: A gyerekek megkapják a számítógépeiket
    A(z) Örömteli pillanat: A gyerekek megkapják a számítógépeiket című képet 5071 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• SZIN 2015, Csodafalu, megvendégelt gyerekek Ruha adományok, adományosztás nélkülözőknek Az Adj egy könyvet Karácsonyra programban több ezer könyv gyûlt össze Tolószék adomány Jótékonysági Karácsonyi Ajándékbazár ajándékválogató Akik segítséget kérek Jótékonysági kupakgyűjtés - köszönjük a felajánlásokat! Adományt kapott a Mikulás, melyet a gyerekeknek vitt tovább Nélkülöző gyermekeket támogatunk Mikulás csomagok osztása Kispatak Ovi adománya Kabátosztás - az új - meleg gúnya fagyás ellen életmentõ - 500 rászoruló kapott kabátot (plusz kesztyût, sálat, sapkát!, overált)
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek