adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Örömteli pillanat: A gyerekek megkapják a számítógépeiket

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Örömteli pillanat: A gyerekek megkapják a számítógépeiket
    A(z) Örömteli pillanat: A gyerekek megkapják a számítógépeiket című képet 4994 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Idén is ezer gyermek számára vitt ajándékot a Mátrix Alapítványi Mikulás Szedeák kosárlabdások adományoztak és a másik része Kezdjünk mozgásban gazdagabb életet! Felsorakozott a Mátrix Közhasznú Alapítvány gyermekétkeztetési csapata A MÁTRIX Alapítvány önkéntesei is homokzsákokat pakoltak Takaró adomány a Golgota Teológiai Főiskolától A Mátrix Steril Ház életmentõ kezelésen átesett gyerekek gyógyulását segíti elõ Mikulás csomagok osztása Szeretet, karácsony Egy kis hagyomány õrzés a Hídi Vásáron Takaró, pokróc adomány
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek