• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Örömteli pillanat: A gyerekek megkapják a számítógépeiket

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Örömteli pillanat: A gyerekek megkapják a számítógépeiket
    A(z) Örömteli pillanat: A gyerekek megkapják a számítógépeiket című képet 5147 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• A Mátrix Alapítvány segíti más szervezetek, köztük az állatvédõk sikerességét is Mikulás a gyerekekkel és a média szakikkal, jótékonyság Adományosztás, település támogatás Sok - sok intézmény is kapott az ünnepi ajándékokból A MÁTRIX Alapítvány is segíti az FLP-t (Fiatalok Lendületben Programot) Családok, idősek ezren kaptak virágot Ruha leadás a Centerke Adományozó Központba Örömhír a rászorulóknak: megteltek adományokkal a kosarak Soltiék hûtõt kaptak a MÁTRIX Közhasznú Alapítványtól Tolószék adomány A MÁTRIX Alapítvány önkéntesei is homokzsákokat pakoltak Előadássorozat gyerekeknek
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek