• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Szappant és fertõtlenítõszereket vittünk a klinikákra

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Szappant és fertõtlenítõszereket vittünk a klinikákra
    A(z) Szappant és fertõtlenítõszereket vittünk a klinikákra című képet 4273 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Tündéri Gyerekek készítették a Mátrix és a Karitáció jótékonysági fenyõfájára a díszeket! Számítógép Álom 2013 - gépösszeállító csapat Könyvadományt vittünk intézmények részére Nélkülöző gyermekeket támogatunk Dia a mozgássérült babakocsijában kényelmesebben szállítható - köszönjük a támogatók segítségét! Mosógép és hûtõ adomány Ovisokkal Ünnepeltünk a Szeretet Sátorban Fertõtlenítõszert vitt a MÁTRIX Alapítvány a nõi klinikára Támogatás Ajándékosztás rászorulók számára Egész évben adományokat osztunk, előtte-és utána is :) Plüssfigurákkal támogatták segítő programjainkat
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek