• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Szappant és fertõtlenítõszereket vittünk a klinikákra

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Szappant és fertõtlenítõszereket vittünk a klinikákra
    A(z) Szappant és fertõtlenítõszereket vittünk a klinikákra című képet 4433 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mosógépet kapott a négygyermekes család Mátrix Alapítvány adományok - örömszerzés Kórházak mesekönyv támogatása Szemetet szedtünk egy hulladékkal teli erdõben - együtt több civil szervezettel Sárközi Szabolcs izomsorvadással él, szájjal festi képeit Ajándékosztás - Mikuláscsomag ezer gyermeknek Vitaminosztás, települések támogatása Köszönjük az adományt - évente tízezernél többször tudunk az összefogás révén segíteni! Ruha adományok, adományosztás nélkülözőknek Vendégeink voltak az üllési Fonó Néptáncegyüttes táncosai Dia a mozgássérült babakocsijában kényelmesebben szállítható - köszönjük a támogatók segítségét! Bográcsos élelmiszerosztás, étkeztetés
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek