• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Szappant és fertõtlenítõszereket vittünk a klinikákra

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Szappant és fertõtlenítõszereket vittünk a klinikákra
    A(z) Szappant és fertõtlenítõszereket vittünk a klinikákra című képet 4505 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Bullás Mária művésznőt támogattuk Egész évben adományokat osztunk, előtte-és utána is :) Kedvezményesen kaptunk írószereket, irodaszereket Adománycsomagok segítő szervezeteknek Jótékonysági kupakgyűjtés révén segítjük a rászorulók helyzetének javítását Mosógép és centrifuga került a rászorulókhoz! Számítógép adomány az üdvhadseregnek Mesedoktorok, meseterápia Családoknak küldtünk karácsonyi csomagot Centerke Adományozó Központ Egy - egy adományosztáskor ilyen az utcakép Ajándék csomagolás a Mátrix Alapítvány adományozói programjában
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek