adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Szappant és fertõtlenítõszereket vittünk a klinikákra

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Szappant és fertõtlenítõszereket vittünk a klinikákra
    A(z) Szappant és fertõtlenítõszereket vittünk a klinikákra című képet 4224 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Tápióbicskeieknek juttattunk tonnányi ruhát és cipőt Adományt adtunk családosokat segítő csoportnak Öcsödre Kórháztámogatás a mesedoktoroktól Gyerekekért báboztunk gyerekeknek Ajándékot kaptak a Gyerekek a mikulástól :) Grosu Lacika felépülését támogattuk a Koraszülöttmentõ és Gyermekintenzív Alapítványon keresztül Gyermeknapi adomány nélkülöző gyerekeknek Ezer jótékonysági Mikulás csomag kiosztás gyerekeknek Könyvadományt vittünk intézmények részére Mátrixos szépkorú, szorgos és segítő önkéntesek Ruhaadomány a Centerkének (naponta 40-50 rászoruló kap támogatást ott) Centerke Adományozó Központ
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek