• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A MOL Motoros Family támogatta alapítványunk segítő munkáját

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A MOL Motoros Family támogatta alapítványunk segítő munkáját
    A(z) A MOL Motoros Family támogatta alapítványunk segítő munkáját című képet 3820 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Ezer jótékonysági Mikulás csomag kiosztás gyerekeknek Takarók osztása nélkülözőknek Mosógépet kapott a négygyermekes család Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni. Támogatjuk a nélkülözőket! Jótékonysági Mikulás Tündéri Gyerekek készítették a Mátrix és a Karitáció jótékonysági fenyõfájára a díszeket! Adó egy százalék támogatásával a gyermekek megmentésében vehet részt Centerke osztó központ - ruhaosztás rászorulóknak Könyvadományok Segítséget kérő család A MÁTRIX a Gyermekek megmentéséért... A rászoruló, de tehetséges fiataloknak segítettünk számítógéphez jutni!
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek