bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mozgáskorlátozott gyerekek táborozását támogattuk

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mozgáskorlátozott gyerekek táborozását támogattuk
    A(z) Mozgáskorlátozott gyerekek táborozását támogattuk című képet 4459 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Könyvcsomag a Bohócdoktoroktól Adományt kapott a Mikulás, melyet a gyerekeknek vitt tovább Mikulás Ünnepség sokszáz családdal a Szeretet Sátorban Tápióbicskeieknek juttattunk tonnányi ruhát és cipőt Gyógyulj Dia - pillanatkép az agysorvadásos piciről A vörösiszap súlytotta Kolontáron is segített a MÁTRIX Alapítvány Élelmiszercsomag osztás rászorulóknak Élményterápia Mézes Mazsolkával Terecske és Ózd környékén is támogattuk a rászorulókat Ovisokkal Ünnepeltünk a Szeretet Sátorban Rendezvények támogatása - családi nap Mátrix és a LEGO baba
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek