• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mozgáskorlátozott gyerekek táborozását támogattuk

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mozgáskorlátozott gyerekek táborozását támogattuk
    A(z) Mozgáskorlátozott gyerekek táborozását támogattuk című képet 4129 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Önkéntesül(l)és - Önkéntesség az Egészségvédelmi Héten Önkéntesül(l)és - Játékpark a gyerekeknek SZIN 2013 Önkéntes Stáb Számítógépet kaptak gyerekek - Számítógép Álom 2012 Gyermekkórházak támogatása Fertõtlenítõszer szállítmányt vittünk az árvíz súlytotta térségbe Adó 1% felajánlásoddal ÉLETET mentesz! Rendszeresen folyik a Mátrix Élelmiszerrel támogató program Családok, idősek ezren kaptak virágot Mátrix Mikulás és a Krampuszok a gyermekekért dolgoztak :) A Centerke Adományozó Központ a Mátrix Alapítvány segítő központja Mikulásgyár - adomány a Mikulásgyárnak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek