• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mozgáskorlátozott gyerekek táborozását támogattuk

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mozgáskorlátozott gyerekek táborozását támogattuk
    A(z) Mozgáskorlátozott gyerekek táborozását támogattuk című képet 4182 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Ajándékosztáson Ruhaadomány a Centerkének (naponta 40-50 rászoruló kap támogatást ott) Vitamin osztás nélkülözőknek Mesedoktorok, könyvgyűjtő csapat Adományosztás Karácsonyi ajándék gyűjtés Sárközi Szabolcs izomsorvadással él, szájjal festi képeit Kabátosztás - az új - meleg gúnya fagyás ellen életmentõ - 500 rászoruló kapott kabátot (plusz kesztyût, sálat, sapkát!, overált) Rászoruló nagycsaládosokat támogattunk Lakossági adomány érkezett a Centerkébe Mátrixos gyümölcs és zöldségosztás! Élelemosztás, gyümölcsosztás, családtámogatás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek