adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mozgáskorlátozott gyerekek táborozását támogattuk

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mozgáskorlátozott gyerekek táborozását támogattuk
    A(z) Mozgáskorlátozott gyerekek táborozását támogattuk című képet 3943 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mátrix Adventi Szeretetcsomagokat postáztunk országszerte! Mesedoktor Mozgalom - könyvgyűjtés kórházak gyermekosztályainak! Fertõtlenítõszer szállítmányt vittünk Felsõdobszára WARC Programunk a kihaló félben lévõ szakmákat éleszti újra Média támogatás Egész évben adomány osztás és gyűjtés a Centerke Adományozó Központban Önkéntes csapat Számítógép Álom 2013 - gépösszeállító csapat Adomány a dm-drogeriemarkt -tól, köszönjük Ruha, és élelmiszerszállítmány érkezett a Sajó vidékére Bábszínház - Mézes Mazsolka Meséi az Önkéntesül(l)ésen Adomány osztás a Centerkében
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek