adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mikulás az óvodásoknál - évente ezernyi élmény gyerekeknek

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mikulás az óvodásoknál - évente ezernyi élmény gyerekeknek
    A(z) Mikulás az óvodásoknál - évente ezernyi élmény gyerekeknek című képet 3451 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Ajándékosztás - Mikuláscsomag ezer gyermeknek Mátrix adományozás Ibolya és Mazsolkáék a mesekastélyban :) Gyümölcsöt és zöldség fontos vitaminforrásai a családoknak Könyvadományok Több mint 100 gyerek kapott számítógépet a Számítógép Álom 2010 programban Jótékonysági kupakgyűjtés Szegénység elleni küzdelmünk - élelmezést támogatunk! Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabda csapat jótékonysági adománya Mátrix Mikulás - évente 1000 ajándékcsomagot osztunk ki rászoruló gyermekeknek Élelmiszergyűjtés, adományosztás Adomány a Centerkébe
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek