• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Adventi ajándékozás pillanatai - ezer gyermek számára vittünk ajándkokat

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Adventi ajándékozás pillanatai - ezer gyermek számára vittünk ajándkokat
    A(z) Adventi ajándékozás pillanatai - ezer gyermek számára vittünk ajándkokat című képet 3473 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Gyermekek támogatása Éhség ellen zsíros kenyér: étkeztetés jótékonysági rendezvényen Nélkülözõ gyermekek és családjaik számára osztunk élelmet Gyermekek számára örömszerzés Ruha és játék adomány az Euro ONE -tól Levegõtisztító került támogatónk révén Patrikhoz Kórházi mosoly, mesedoktorokkal Ezer jótékonysági Mikulás csomaghoz vásároltunk élelmiszert Almát szedtünk, kiosztottuk családosoknak Mesedoktor program a kórházakban Jótékonysági kupakgyűjtés Sziget 2015 - ÉlőBolygó flashmob és rekord
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek