• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Adventi ajándékozás pillanatai - ezer gyermek számára vittünk ajándkokat

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Adventi ajándékozás pillanatai - ezer gyermek számára vittünk ajándkokat
    A(z) Adventi ajándékozás pillanatai - ezer gyermek számára vittünk ajándkokat című képet 3546 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Véradáson az Önkéntesül(l)és Csapata Nyári mozgássérültek táborozását is támogattuk A Centerke Adományozó Központ a Mátrix Alapítvány segítő központja Támogatottjaink is kóstolhattak a város tortájából :) Szegedi Vizimentőkkel, SZIN 2015, Csodafalu Családoknak küldtünk karácsonyi csomagot Mikulás várás Mikulás vitte a számítógépeket a gyermekmentő tanodába Ételosztás, családok támogatása Jótékonysági élelmiszerprogram Segítő adomány, települések támogatása Támogattuk az emlékhelyen a Magyarságért megtartott összejövetelt
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek