adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Adventi ajándékozás pillanatai - ezer gyermek számára vittünk ajándkokat

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Adventi ajándékozás pillanatai - ezer gyermek számára vittünk ajándkokat
    A(z) Adventi ajándékozás pillanatai - ezer gyermek számára vittünk ajándkokat című képet 3430 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Nagykovácsi Kispatak Óvoda adománya EU-s élelmiszerrel segítettük a rászorulókat a Centerkében Célba ért egy ajándékcsomag Mikulás támogatás Élelmiszercsomagokat postáztunk IPA HU-SSR: WARC2: kézmûves alkotó mûhely Az IT Services Hungary adománya a Centerke Adományozó Központnak Gyümölcs adomány, családtámogatás Senkit sem hagyunk öröm és ajándék nélkül! Arcokat festettünk a hátrányos helyzetű gyerekek szervezett táborbban Adományt kapott a Mikulás, melyet a gyerekeknek vitt tovább Jótékonysági kupakgyűjtés
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek