• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Kupakot gyűjtöttek a Mátrixos Önkéntesek, az agysorvadásos Dia kezelésének támogatásához

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Kupakot gyűjtöttek a Mátrixos Önkéntesek, az agysorvadásos Dia kezelésének támogatásához című képet 5101 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Gyermekeket támogattunk Mátrix és a LEGO baba Számítógép Álom adomány gépek összeállítása Élelmiszer csomagot és Fenyõfát adtunk a legrászorultabb családoknak SZIN 2015, Csodafalu, vidámpark, dodgem Támogatottjaink is kóstolhattak a város tortájából :) Családok támogatása Géposztás településeknek az esélyegyenlõség jegyében 220 kiló szaloncukor került 2013 advent idején a rászorulókhoz Takaró adomány a Golgota Teológiai Főiskolától Tüzelőanyag, faadomány rászorulóknak Gyermekek támogatása
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek