• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Kupakot gyűjtöttek a Mátrixos Önkéntesek, az agysorvadásos Dia kezelésének támogatásához

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Kupakot gyűjtöttek a Mátrixos Önkéntesek, az agysorvadásos Dia kezelésének támogatásához című képet 5278 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• A kirekesztettség és a szegénység ellen élelemosztással harcolunk A Mátrix Alapítvány segíti más szervezetek, köztük az állatvédõk sikerességét is Vitamin osztás nélkülözőknek Média segítség Jótékonysági kupakgyűjtés - köszönjük a felajánlásokat! Önkéntes segítők Támogatottjaink is kóstolhattak a város tortájából :) Ruhaadomány a Centerkének (naponta 40-50 rászoruló kap támogatást ott) Számítógép Álom: Több család egyszerre vette át az ajándék számítógépüket Lencsét gyűjtöttünk meleg étel osztáshoz Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni. Támogatjuk a nélkülözőket! Virágosztás: ezer családdal szépítettük a környezetünket
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek