• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Kupakot gyűjtöttek a Mátrixos Önkéntesek, az agysorvadásos Dia kezelésének támogatásához

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Kupakot gyűjtöttek a Mátrixos Önkéntesek, az agysorvadásos Dia kezelésének támogatásához című képet 5363 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Csapatunk - Élelmiszerbank 2014-es gyűjtés A kirekesztettség és a szegénység ellen élelemosztással harcolunk Karácsonyi csomagok Számítógép Álom: Több család egyszerre vette át az ajándék számítógépüket Önkéntes csapat Mikulás adományosztás, segítő rendezvény Lakossági adomány érkezett a Centerkébe Gyermekek támogatása Mátrix - Karitáció - Orpheus ajándék sorsolás Plüss adomány, kisgyermekeknek Mátrix (WARC2) képalkotást tanító asztal Jótékonysági kupakgyűjtést támogattunk, a segítőknek hálás köszönet!
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek