• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Kupakot gyűjtöttek a Mátrixos Önkéntesek, az agysorvadásos Dia kezelésének támogatásához

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Kupakot gyűjtöttek a Mátrixos Önkéntesek, az agysorvadásos Dia kezelésének támogatásához című képet 5507 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Grosu Lacika felépülését támogattuk a Koraszülöttmentõ és Gyermekintenzív Alapítványon keresztül Segítünk a rászorulókon, hogy majd õk is segíteni tudjanak másoknak :-) Gyermekek százai kaptak ajándékot, családtámogatás Szemléletformálás Ajándékválogató a Mátrix adományozói programjában Géposztás településeknek az esélyegyenlõség jegyében Ruha és játék adomány az Euro ONE -tól Mikulásgyár - adomány a Mikulásgyárnak Hajléktalan étkezdébe vittünk élelmiszert A Mátrix Alapítvány segíti más szervezetek, köztük az állatvédõk sikerességét is Írószer adományok Karácsonyfát osztottunk rászoruló családoknak és közösségeknek
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek