• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Családok százait segítettük élelmiszerhez - étkeztetést támogattunk

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Családok százait segítettük élelmiszerhez - étkeztetést támogattunk
    A(z) Családok százait segítettük élelmiszerhez - étkeztetést támogattunk című képet 3549 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Gyümölcsosztás, családtámogatás A MÁTRIX Alapítvány önkéntesei is homokzsákokat pakoltak Élelmiszereket gyűjtöttünk adománycsomagokba Pszichiátriai betegek támogatása Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabda csapat jótékonysági adománya Jótékonysági zsíros kenyér és tea osztás Az agysorvadásos Gazsó Dia és családja is a Mátrix támogatottjai között Ugrálóvár a Csodafaluban Könyvadományok Sziget 2015 - ÉlőBolygó flashmob és rekord Gyermek étkeztetés - évente tízezernél többször segítünk! Ajándék csomagolás a Mátrix Alapítvány adományozói programjában
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek