• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A MÁTRIX Alapítvány önkéntesei is homokzsákokat pakoltak

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A MÁTRIX Alapítvány önkéntesei is homokzsákokat pakoltak
    A(z) A MÁTRIX Alapítvány önkéntesei is homokzsákokat pakoltak című képet 4344 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Segítő csapat Számítógép Álom 2013 - gépátadáson Mosógépet kapott a négygyermekes család A kirekesztettség és a szegénység ellen élelemosztással harcolunk Babakocsi adomány Az intézmény dolgozói örömmel fogadják a Mátrixos finom adományt Családok, idősek ezren kaptak virágot Tüzelõanyag osztás 2012/2013 Mikulás a gyerekekkel és a média szakikkal, jótékonyság Állami gondoskodásban élő gyermekeket reggeliztettünk Idén is ezer gyermek számára vitt ajándékot a Mátrix Alapítványi Mikulás 220 kiló szaloncukor került 2013 advent idején a rászorulókhoz
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek