• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A MÁTRIX Alapítvány önkéntesei is homokzsákokat pakoltak

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A MÁTRIX Alapítvány önkéntesei is homokzsákokat pakoltak
    A(z) A MÁTRIX Alapítvány önkéntesei is homokzsákokat pakoltak című képet 4556 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mátrix Élelmiszeradomány Babaágy adomány, családtámogatás A MÁTRIX Alapítvány élelmiszer segélye az egyik óvodába érkezett Családok kapnak számítógépet, rászoruló gyerekek szórakozáshoz, tanuláshoz nagy hasznát veszik! Tüzelőanyag, faadomány rászorulóknak Segítő adomány, települések támogatása Egy rendezvények Király Viktorral Élelmiszer osztás, jótékonyság Adományok a Centerkébe, Kopaj 2016 Települések támogatása, vitaminosztás Fulókércsre vittünk adományt (ruhát, cipõt, játékokat) Tápióbicskeieknek juttattunk tonnányi ruhát és cipőt
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek