bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Az árvízi védekezésben is részt vett a MÁTRIX Alapítvány

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Az árvízi védekezésben is részt vett a MÁTRIX Alapítvány
    A(z) Az árvízi védekezésben is részt vett a MÁTRIX Alapítvány című képet 4715 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Kórházi mesedoktor vizit Nélkülöző gyerekeket limuzinoztatott meg a Mátrix Mikulása, a viplimuzin.hu nagylelkű támogatásnak köszönhetően Élelmiszerosztós alapítványi önkéntes csapat Vitaminnapot tartottunk ovis gyerekeknek Számítógép adomány - gyermekek támogatása Egész évben adomány osztás és gyűjtés a Centerke Adományozó Központban Számítógép Álom 2012 - kiosztott számítógépek - pillanatkép Kórháztámogatás a mesedoktoroktól Adományok Ózdra - adventi adományok a kis családunk :) Mátrix Alapítvány adományok - örömszerzés Mátrixos Zöld nap óvodákban
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek