bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Adomány érkezett a Centerke Adományozó Központba

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Adomány érkezett  a Centerke Adományozó Központba
    A(z) Adomány érkezett a Centerke Adományozó Központba című képet 3102 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Gyógyító és élményteremtő munkánk folyamatos Adomány a Centerkébe Önkéntesül(l)és - Önkéntesség az Egészségvédelmi Héten és a másik része Szabolcs izomsorvadásban szenved - orral festi csodaszép képeit Mátrixos ajándékcsomagok gyermekprogram résztvevőinek támogatására Gyermek étkeztetés - évente tízezernél többször segítünk! Családok százait segítettük élelmiszerhez - étkeztetést támogattunk Kollégisták támogatták Dia kupakgyűjtését Élelmiszercsomag adományok Centerke - sokan a ruhaválogatóból öltözködnek! Beteg gyermekek támogatása, mesedoktorok
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek