• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Adomány érkezett a Centerke Adományozó Központba

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Adomány érkezett  a Centerke Adományozó Központba
    A(z) Adomány érkezett a Centerke Adományozó Központba című képet 2851 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Ruhaválogatás, rászorulók támogatása Ruhaadományt vittünk a hajléktalan szállóba Adományozó Csapat Rászorulók élelmezését segítettük - harc az éhezés ellen Téli ruha és lábbeli érkezett a Centerkébe a Karitáció Alapítványtól Bajban lévõ 17 család által lakott otthont támogattunk élelmiszerrel, játékkal Dia és a Mikulás Előadás gyermekeknek Bográcsos élelmiszerosztás, étkeztetés Egy szobányi ruha adományt vitt a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány A Centerke Adományozó Központ a Mátrix Alapítvány segítő központja Jótékonysági kupakgyűjtést támogattunk, a segítőknek hálás köszönet!
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek