• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Adomány érkezett a Centerke Adományozó Központba

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    Adomány érkezett  a Centerke Adományozó Központba
    A(z) Adomány érkezett a Centerke Adományozó Központba című képet 2191 alkalommal tekintették meg.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Gyülekezõ a Mátrix Mikulásnál! Mátrix - Karitáció - Orpheus ajándék sorsolás Odúkészítés gyerekekkel, a természetismeretért Gyermekétkeztetés, SZIN 2015, Csodafalu gyermektábor Rászoruló gyermekekkel A mûszives (majd szívtranszpantált) Larát is segítette fenyõfa akciónk Mátrix Alapítvány - Mesedoktor Csapat adventi jótékonykodása Akik segítséget kérek Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni. Támogatjuk a nélkülözőket! A Mátrix Mikulás évente többezer ajándék szétosztása révén segíti a lakosságot Mátrix Alapítvány adományok - örömszerzés Tehetségek támogatása
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek