• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Adomány érkezett a Centerke Adományozó Központba

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Adomány érkezett  a Centerke Adományozó Központba
    A(z) Adomány érkezett a Centerke Adományozó Központba című képet 2418 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mátrix Közhasznú Alapítvány önkéntes gyémántjaink Centerke Adományozó Központ TV adomány - a rászoruló fiatalok támogatása is folyamatos Családok, idősek ezren kaptak virágot Ételosztás, élelmiszersegély a Mátrixtól Sok - sok intézmény is kapott az ünnepi ajándékokból Támogatás nagycsaládosoknak Mosógép és centrifuga került a rászorulókhoz! Lencsét gyűjtöttünk meleg étel osztáshoz Tartós élelmiszer és ajándék osztás a Mátrix Alapítványnál A Vöröskeresztet támogattuk fertõtlenítõszerekkel, melyet a szervezet az árvízi védekezéskor használ fel! Az Adj egy könyvet Karácsonyra programban több ezer könyv gyûlt össze
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek