bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Gyümölcsosztás a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány városszépítõ programján

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Gyümölcsosztás a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány városszépítõ programján
    A(z) Gyümölcsosztás a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány városszépítõ programján című képet 4813 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élelmiszercsomag a Dudás családnak Meseterápia a Csodafaluban, SZIN 2015 Élelemosztás: 2013-01-24-én 350 családnak és egyénnek osztottunk tartós élelmiszert Élelmiszerosztás, karácsonyi csomagok Beteg gyermekek támogatása, mesedoktorok Fulókércsre vittünk adományt (ruhát, cipõt, játékokat) Önkéntesül(l)és - Önkéntesség az Egészségvédelmi Héten SZIN 2013 Önkéntes Arcok Mosógépet kapott a négygyermekes család Báboztunk, mesét mondtunk Adventi adománycsokor Kiságyat kapott a babát váró fiatal család
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek