• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Gyümölcsosztás a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány városszépítõ programján

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Gyümölcsosztás a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány városszépítõ programján
    A(z) Gyümölcsosztás a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány városszépítõ programján című képet 4414 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• A Mátrix Munkaruha Raktár munkába visszakerülõ rászorulókat segít munkaruhához jutni! Jótékonysági kupakgyűjtés révén segítjük a rászorulók helyzetének javítását SZIN 2015, Csodafalu, táborozó gyerekekkel Mesekönyv adomány gyermekkórház támogatás Mátrixos leves - az éhezés elleni küzdelem fontos! Sikeres volt a Zöld játszóház a természet védelméért Önkéntesül(l)és - Önkéntes véradás A Karitáció adománya a Centerke támogatottjai részére Gyermekeket támogattunk Báboztunk a Csodafaluban A kicsik ünnepi hangulatban várták a MÁTRIX Mikulást Tolerancia napot támogattunk
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek