• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Gyümölcsosztás a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány városszépítõ programján

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Gyümölcsosztás a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány városszépítõ programján
    A(z) Gyümölcsosztás a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány városszépítõ programján című képet 4273 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Patrik a tüdõbeteg kisfiú is élvezheti az ünnepeket! Adomány válogatás a Centerkében Kutyákkal barátkoztatjuk a gyerkõcöket - élménypedagógia, szocializáció, környezettudatosság A Vöröskeresztet támogattuk fertõtlenítõszerekkel, melyet a szervezet az árvízi védekezéskor használ fel! Takarók osztása nélkülözőknek Odúkészítés gyerekekkel, a természetismeretért Véradó állomáson önkéntesen adtuk vérünket! Közösségi játék - Önkéntesül(l)és 2014. programon Élelemosztás: 2013-01-24-én 350 családnak és egyénnek osztottunk tartós élelmiszert Topika családját adományokkal segítettük Mesedoktorok, kórházi támogatás Nélkülöző gyermekeket támogatunk
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek