• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Téli ruha és lábbeli érkezett a Centerkébe a Karitáció Alapítványtól

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Téli ruha és lábbeli érkezett a Centerkébe a Karitáció Alapítványtól
    A(z) Téli ruha és lábbeli érkezett a Centerkébe a Karitáció Alapítványtól című képet 3667 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élményterápia Mézes Mazsolkával Odúkészítés gyerekekkel, a természetismeretért Anyu adományt válogat a Mátrixnál, a picur közben pedig banánt eszik :) SZIN 2015, Csodafalu, zenejáték óra A Mátrixos krampusz is keményen dolgozik Gyermekvédelem - hogy mosoly születhessen! Ruhaosztás a Mátrix Alapítvány Centerke Adományozó Központjában Kórházi támogatások Ajándékot kaptak a Gyerekek a mikulástól :) Mesekönyv adomány gyermekkórház támogatás Ezer jótékonysági Mikulás csomag készítés Rendezvények támogatása - családi nap
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek