• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Közösségépítés az Önkéntesül(l)és Gyerekkarácsonyon

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Közösségépítés az Önkéntesül(l)és Gyerekkarácsonyon
    A(z) Közösségépítés az Önkéntesül(l)és Gyerekkarácsonyon című képet 3683 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Gyerekek segítették a jótékonysági kupakgyűjtés sikerét Mátrix Mikulás és a Krampuszok a gyermekekért dolgoztak :) Élelmiszer csomag osztás - több az igénylő, mint a csomag Mátrix mikulás - intézményekbe is ellátogatott és ajándékozott Élelmiszer és gyümölcs adomány szociális programhoz A Gyermekmentõsök védenceit is megajándékoztuk Tündéri Gyerekek készítették a Mátrix és a Karitáció jótékonysági fenyõfájára a díszeket! Előadás gyermekeknek Családtámogatás Adományosztó csapat Könyvadományok A kirekesztettség és a szegénység ellen élelemosztással harcolunk
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek