• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Sok - sok intézmény is kapott az ünnepi ajándékokból

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Sok - sok intézmény is kapott az ünnepi ajándékokból
    A(z) Sok - sok intézmény is kapott az ünnepi ajándékokból című képet 5318 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Számítógép adomány Nyári mozgássérültek táborozását is támogattuk Levegõtisztító került támogatónk révén Patrikhoz Játék és támogatás gyerekeknek Tartós élelmiszer és ajándék osztás a Mátrix Alapítványnál Élelmiszer adomány a Segítsütitől Élelmiszer adomány gyűjtés - Élelmiszerbank adományozó program Iskolai rendezvényen a Mátrix Csapat A MÁTRIX Alapítvány 2010-ben is támogatta az újszülött életmentést! Mátrix Mikulás - évente 1000 ajándékcsomagot osztunk ki rászoruló gyermekeknek Dzsekit támogattuk Futóversenyen a Szeretetcsoki.hu
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek