adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Élelemosztás: 2013-01-24-én 350 családnak és egyénnek osztottunk tartós élelmiszert

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Élelemosztás: 2013-01-24-én 350 családnak és egyénnek osztottunk tartós élelmiszert című képet 5066 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mikulás csomagok: több, mint 1000 rászorulót ajándékoztunk meg az idén! Önkéntes csapat, élelmiszer adományok SZIN 2015, Szegedi Ifjúsági Napok, Csodafalu Mátrix mikulás - intézményekbe is ellátogatott és ajándékozott Ruhaválogatás, rászorulók támogatása Sportrendezvény támogatása Új szíves kisfiú Segítséget kérő család Könyvadomány gyerekeknek SZIN 2015, Csodafalu, táborozó gyerekekkel A Mátrix Centerke Adomány Központban minden pillanatban zajlik a támogatás Családok, idősek ezren kaptak virágot
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek