• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Élelemosztás: 2013-01-24-én 350 családnak és egyénnek osztottunk tartós élelmiszert

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Élelemosztás: 2013-01-24-én 350 családnak és egyénnek osztottunk tartós élelmiszert című képet 5189 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Éhség ellen zsíros kenyér: étkeztetés jótékonysági rendezvényen Ünnepi ajándékcsomagokat készítettünk Mátrix mikulás akcióban a gyermekekért :) Felsorakozott a Mátrix Közhasznú Alapítvány gyermekétkeztetési csapata Adományosztás intézményeknek, könyvtáraknak Mátrix Alapítvány - Mesedoktorok Csapata Gyermekek támogatása Adományozó Mátrix Csapat Báboztunk a Csodafaluban Jótékonysági pogácsa kommandót támogattunk Egy kis hagyomány õrzés a Hídi Vásáron Dia a mozgássérült babakocsijában kényelmesebben szállítható - köszönjük a támogatók segítségét!
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek