• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Élelemosztás: 2013-01-24-én 350 családnak és egyénnek osztottunk tartós élelmiszert

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Élelemosztás: 2013-01-24-én 350 családnak és egyénnek osztottunk tartós élelmiszert című képet 5000 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• SZIN 2015, Szegedi Ifjúsági Napok, Csodafalu WARC2 tábor pillanatkép - termésbõl alkotás Támogatás nagycsaládosoknak Számítógépeket adott a Mátrix a Nagycsaládosoknak Mikulás csomagok: több, mint 1000 rászorulót ajándékoztunk meg az idén! Idősek adventi támogatása Gyógyító könyveket küldtünk gyermekkórházaknak Adományosztás, adománycsomag, centerke Plüssfigurákkal támogatták segítő programjainkat Élelem osztás, élelmiszer támogatás Adományosztáson A szõrme ellenes kampányban partnerünk volt az ORPHEUS Állatvédõ Egyesület
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek