bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Élelemosztás: 2013-01-24-én 350 családnak és egyénnek osztottunk tartós élelmiszert

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Élelemosztás: 2013-01-24-én 350 családnak és egyénnek osztottunk tartós élelmiszert című képet 5526 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Önkéntesül(l))és Gyümölcs és élelmiszek, családtámogatás Játékokat osztott a Mátrix és a Karitáció - a gyerekek nagy örömére Vitaminosztás, településtámogatás Sportrendezvény támogatása Mosógép és centrifuga került a rászorulókhoz! Gyermek étkeztetés - évente tízezernél többször segítünk! Mátrixos leves - az éhezés elleni küzdelem fontos! Szülés előtt álló anyuka számára juttattunk komplett bababútort Plüssfigurákkal támogatták segítő programjainkat Jót tenni jó, jótékonysági Mikulás adományok Élelmiszer adomány
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek