bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mesedoktor Mozgalom - könyvgyűjtés kórházak gyermekosztályainak!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mesedoktor Mozgalom - könyvgyűjtés kórházak gyermekosztályainak!
    A(z) Mesedoktor Mozgalom - könyvgyűjtés kórházak gyermekosztályainak! című képet 5800 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élelmiszer osztás Babakocsi adomány Dia a mozgássérült babakocsijában kényelmesebben szállítható - köszönjük a támogatók segítségét! Mikulás, ajándékok Jótékonysági kupakgyűjtés - köszönjük a felajánlásokat! Élelmiszert csomagok rászorulóknak Mikulás adományosztás, segítő rendezvény Köszönjük a Mátrix Közhasznú Alapítvány Centerke Adományosztó Központnak a kabátot :) Kiságyat kapott a babát váró fiatal család Jótékonysági kupakgyűjtés révén segítjük a rászorulók helyzetének javítását Nyári mozgássérültek táborozását is támogattuk Patrikot, a nyílt gerinccel született kisfiút segítette a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek