• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mesedoktor Mozgalom - könyvgyűjtés kórházak gyermekosztályainak!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mesedoktor Mozgalom - könyvgyűjtés kórházak gyermekosztályainak!
    A(z) Mesedoktor Mozgalom - könyvgyűjtés kórházak gyermekosztályainak! című képet 5497 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Szemétszedés és gyümölcsosztás :) Monitor adomány a Mátrixtól Újabb 300 kiló élelmiszert juttattunk a nélkülözõk számára A Mátrix Alapítvány segíti más szervezetek, köztük az állatvédõk sikerességét is Tündéri Gyerekek készítették a Mátrix és a Karitáció jótékonysági fenyõfájára a díszeket! Soltiék hûtõt kaptak a MÁTRIX Közhasznú Alapítványtól Tápióbicskeieknek juttattunk tonnányi ruhát és cipőt Támogatottjaink is kóstolhattak a város tortájából :) A MÁTRIX Alapítvány 2010-ben is támogatta az újszülött életmentést! Nyomorban élõk számára adományoztunk A Mátrix gyerektáborok résztvevőit / táborokat támogat Terecske és Ózd környékén is támogattuk a rászorulókat
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek