• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mesedoktor Mozgalom - könyvgyűjtés kórházak gyermekosztályainak!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mesedoktor Mozgalom - könyvgyűjtés kórházak gyermekosztályainak!
    A(z) Mesedoktor Mozgalom - könyvgyűjtés kórházak gyermekosztályainak! című képet 5640 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Segélyszállítmányt vitt a MÁTRIX Alapítvány a vörösiszap súlytotta térségbe Mikulás csomagok rászoruló családoknak Élelmiszersegély - Mátrix Önkéntes Csapat Virágosztás: ezer családdal szépítettük a környezetünket Évente gyerekek ezreit segíti és támogatja Ezer jótékonysági Mikulás csomaghoz vásároltunk élelmiszert Fogkrémet és fogkefét kaptak rászorulók Gyermek újraélesztésen Élelmiszerosztós alapítványi önkéntes csapat Mikulás csomagok: több, mint 1000 rászorulót ajándékoztunk meg az idén! Idősek adventi támogatása Vízosztás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek