adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mesedoktor Mozgalom - könyvgyűjtés kórházak gyermekosztályainak!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mesedoktor Mozgalom - könyvgyűjtés kórházak gyermekosztályainak!
    A(z) Mesedoktor Mozgalom - könyvgyűjtés kórházak gyermekosztályainak! című képet 5389 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élelmiszerosztás, karácsonyi csomagok A MÁTRIX Alapítvány Mikulása a Dóm téren Élelmiszer csomagokat osztottunk TV adomány - a rászoruló fiatalok támogatása is folyamatos Köszönjük Sport Placc! Centerke - sokan a ruhaválogatóból öltözködnek! Idősek adventi támogatása Adományosztó csapat A MÁTRIX Alapítvány 2010-ben is támogatta az újszülött életmentést! Élelemosztás: 2013-01-24-én 350 családnak és egyénnek osztottunk tartós élelmiszert Családok százait segítettük élelmiszerhez - étkeztetést támogattunk Családoknak küldtünk karácsonyi csomagot
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek