• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mesedoktor Mozgalom - könyvgyűjtés kórházak gyermekosztályainak!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mesedoktor Mozgalom - könyvgyűjtés kórházak gyermekosztályainak!
    A(z) Mesedoktor Mozgalom - könyvgyűjtés kórházak gyermekosztályainak! című képet 5318 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Szeretetcsoki rakomány Média támogatás Támogattuk az emlékhelyen a Magyarságért megtartott összejövetelt EU-s élelmiszerrel segítettük a rászorulókat a Centerkében A MÁTRIX Alapítvány is segíti az FLP-t (Fiatalok Lendületben Programot) Jótékonysági Karácsonyi Ajándékbazár ajándékválogató Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni. Támogatjuk a nélkülözőket! Ruhaadomány érkezett Jótékonysági kupakgyűjtés révén segítjük a rászorulók helyzetének javítását A Mátrix Centerke Adomány Központban minden pillanatban zajlik a támogatás Élelmiszer adomány a Segítsütitől Sárközi Szabolcsot, az orral festő fiút élelmiszerrel támogattuk
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek