• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mesedoktor Mozgalom - könyvgyűjtés kórházak gyermekosztályainak!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mesedoktor Mozgalom - könyvgyűjtés kórházak gyermekosztályainak!
    A(z) Mesedoktor Mozgalom - könyvgyűjtés kórházak gyermekosztályainak! című képet 5687 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Számítógép Álom 2012 - kiosztott számítógépek - pillanatkép Szappant és fertõtlenítõszereket vittünk a klinikákra Idősek kirándulását segítettük Mátrixos csodacsapat - élelmiszercsomagokat készítünk rászorulóknak Családtámogatás a Centerkében Mesekönyv csomag, mesedoktorok Mátrix jótékonysági csapat Jót tenni jó, jótékonysági Mikulás adományok Adomány könyvek - együtt gyűjtöttük! Támogattuk az emlékhelyen a Magyarságért megtartott összejövetelt Családok, idősek ezren kaptak virágot Lakossági adomány érkezett a Centerkébe
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek