• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Vannak napok, amikor a Mátrix Alapítvány Centerke Adományozói központ csúcsra van járatva!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Vannak napok, amikor a Mátrix Alapítvány Centerke Adományozói központ csúcsra van járatva! című képet 4717 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Szeretetcsomag adományok Karácsonyi ajándék adományok Mikulás az óvodásoknál - évente ezernyi élmény gyerekeknek Mátrix a Jótékonysági Majális rendezvényen Kezdjünk mozgásban gazdagabb életet! Téli ruha és lábbeli érkezett a Centerkébe a Karitáció Alapítványtól Kollégisták támogatták Dia kupakgyűjtését Önkéntesül(l)és - Önkéntes véradás A mûszives (majd szívtranszpantált) Larát is segítette fenyõfa akciónk Segítő adomány nélkülözőknek Számítógép Álom Szedeák kosárlabdások adományoztak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek