• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Élelmiszerosztást tartottunk, nagy volt az érdeklődés

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Élelmiszerosztást tartottunk, nagy volt az érdeklődés
    A(z) Élelmiszerosztást tartottunk, nagy volt az érdeklődés című képet 1901 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Gyermekvédelem A MÁTRIX Alapítvány önkéntesei is homokzsákokat pakoltak és a másik része Adomány átadás a Centerkébe - köszönjük! Szeretetcsomag adományok Bajban lévõ 17 család által lakott otthont támogattunk élelmiszerrel, játékkal A Vöröskeresztet támogattuk fertõtlenítõszerekkel, melyet a szervezet az árvízi védekezéskor használ fel! Dzseki gyógyulását támogattuk Számítógép Álom 2012: én is kaptam gépet a Mátrix Alapítványtól Adományozó program intézmények programjainak sikeréhez A MÁTRIX a Gyermekek megmentéséért... Véradó állomáson önkéntesen adtuk vérünket!
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek