bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Élelmiszerosztást tartottunk, nagy volt az érdeklődés

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Élelmiszerosztást tartottunk, nagy volt az érdeklődés
    A(z) Élelmiszerosztást tartottunk, nagy volt az érdeklődés című képet 2369 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• a család egyik része Segítő adomány nélkülözőknek Önkéntesül(l)és közösségi találkozó Oláh Gergővel :) Adomány csomagokat osztottunk rászorulóknak Élelmiszer és gyümölcs adomány szociális programhoz Mikulás adományosztás ezer gyermeknek Dia a mozgássérült babakocsijában kényelmesebben szállítható - köszönjük a támogatók segítségét! Tüzelõanyag osztás 2012/2013 Rendezvények támogatása - családi nap Számítógép Álom WARC Programunk a kihaló félben lévõ szakmákat éleszti újra Vendégeink voltak az üllési Fonó Néptáncegyüttes táncosai
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek