• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Gyógyulj Dia - pillanatkép az agysorvadásos piciről

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Gyógyulj Dia - pillanatkép az agysorvadásos piciről
    A(z) Gyógyulj Dia - pillanatkép az agysorvadásos piciről című képet 5131 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Évente gyerekek ezreit segíti és támogatja Mikulás segítők Ruhaosztás a Mátrix Alapítvány Centerke Adományozó Központjában Kamilla Fenyõfával támogattuk meg a rászoruló nagycsaládosokat (100 fenyõfát osztottunk karácsony elõtt) A Mátrix Munkaruha Raktár munkába visszakerülõ rászorulókat segít munkaruhához jutni! Téli ruha és lábbeli érkezett a Centerkébe a Karitáció Alapítványtól Előadás gyermekeknek Mátrix - Karitáció - Orpheus ajándék sorsolás A beteg kislányom Arcot festettünk a hátrányos helyzetű gyerekek szervezett táborbban Kórházi támogatások
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek