• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Gyógyulj Dia - pillanatkép az agysorvadásos piciről

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Gyógyulj Dia - pillanatkép az agysorvadásos piciről
    A(z) Gyógyulj Dia - pillanatkép az agysorvadásos piciről című képet 5351 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Ovisokkal Ünnepeltünk a Szeretet Sátorban Gyermekruha adomány Önkéntesül(l)és közösségi találkozó Oláh Gergővel :) Ajándékosztás - Mikuláscsomag ezer gyermeknek Segítettük az 1000 Bringát Afrikának segélyprogramot Fertõtlenítõszert vitt a MÁTRIX Alapítvány a nõi klinikára A súlyos beteg Dia családja gyógykezeléshez kapott segítséget Mesedoktor program a kórházakban Tüzelőanyag, faadomány rászorulóknak Topika családját adományokkal segítettük Élelmiszercsomag a Dudás családnak A szegedi Dóm Téri Advent Mikulás Ünnepségén nyolcszáz család csemetéje számára osztottunk ajándékcsomagot
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek