adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A kirekesztettség és a szegénység ellen élelemosztással harcolunk

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A kirekesztettség és a szegénység ellen élelemosztással harcolunk
    A(z) A kirekesztettség és a szegénység ellen élelemosztással harcolunk című képet 5521 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Kabátosztás - az új - meleg gúnya fagyás ellen életmentõ - 500 rászoruló kapott kabátot (plusz kesztyût, sálat, sapkát!, overált) WARC Programunk a kihaló félben lévõ szakmákat éleszti újra Akik segítséget kérek Adományosztó csapat Jókedv, gyorsabb gyógyulás Karitációs Ruhaadomány érkezett a Centerke Adományozó Központba Takarók osztása nélkülözőknek Nélkülöző gyermekeket támogatunk Mosógép a jutalom Mátrix ruhaválogató - évente többezer adomány kerül kiosztásra Mátrix Közhasznú Alapítvány - Mesedoktorok Élelmiszer csomagot és Fenyõfát adtunk a legrászorultabb családoknak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek