adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A kirekesztettség és a szegénység ellen élelemosztással harcolunk

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A kirekesztettség és a szegénység ellen élelemosztással harcolunk
    A(z) A kirekesztettség és a szegénység ellen élelemosztással harcolunk című képet 5637 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Gyerekek segítették a jótékonysági kupakgyűjtés sikerét Közösségépítés az Önkéntesül(l)és Gyerekkarácsonyon Zolika is kapott meleg ruhákat a Mátrixtól Kezdjünk mozgásban gazdagabb életet! Élelmiszercsomag osztás rászorulóknak Mikulás támogatás Számítógép Álom 2012 - kiosztott számítógépek - pillanatkép 220 kiló szaloncukor került 2013 advent idején a rászorulókhoz Gyermekvédelem - hogy mosoly születhessen! Fedél nélküliek támogatása, takaróosztás Családtámogatás Zsíros kenyér - jótékonysági élelmiszerosztás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek