• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A kirekesztettség és a szegénység ellen élelemosztással harcolunk

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A kirekesztettség és a szegénység ellen élelemosztással harcolunk
    A(z) A kirekesztettség és a szegénység ellen élelemosztással harcolunk című képet 5582 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mesedoktor program a kórházakban Játék és támogatás gyerekeknek A kicsik ünnepi hangulatban várták a MÁTRIX Mikulást Mikulás csomagok rászoruló családoknak Mátrix Alapítványi segélyszállítmány rászorulóknak Cipő adomány - hogy ne lehessen fagyott láb! Adományosztás, támogatás Ibolya és Mazsolkáék a mesekastélyban :) Mizo ajándékok a Csodafalu gyerektábor lakóinak Az intézmény dolgozói örömmel fogadják a Mátrixos finom adományt Beteg gyermekek támogatása, mesedoktorok Több mint 100 gyerek kapott számítógépet a Számítógép Álom 2010 programban
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek