adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Teherautónyi adomány rászorulókat támogató közösségnek

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Teherautónyi adomány rászorulókat támogató közösségnek
    A(z) Teherautónyi adomány rászorulókat támogató közösségnek című képet 2115 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élelmiszereket gyűjtöttünk adománycsomagokba Mátrix Élelmiszeradomány Gyümölcsosztás a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány városszépítõ programján Szemétszedés és gyümölcsosztás :) Mátrix (WARC2) képalkotást tanító asztal A MÁTRIX a Családok támogatója - Zolika a Centerkében Számítógépet kaptak gyerekek - Számítógép Álom 2012 Ibolya és Mazsolkáék a mesekastélyban :) Gyermeknap / Családi nap támogatás Mátrix Mikulás 2013 - ezer gyermeknek osztottunk ajándékot Mátrixos gyümölcs és zöldségosztás! Ruha, cipõ, használati tárgyak rászorulóknak!
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek