adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Segélyszállítmányt vitt a MÁTRIX Alapítvány a vörösiszap súlytotta térségbe

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Segélyszállítmányt vitt a MÁTRIX Alapítvány a vörösiszap súlytotta térségbe
    A(z) Segélyszállítmányt vitt a MÁTRIX Alapítvány a vörösiszap súlytotta térségbe című képet 5017 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Ünnepi ajándékcsomagokat készítettünk 500 kiló élelem kerül a Mátrix Élelmiszer Segély programba Élelmiszerosztás, pillanatkép Gyermekjóléti támogatás Topika családját adományokkal segítettük Gyógyító Mesedoktorok - meseolvasás kórházak gyermekosztályain - mesedoktor.hu Egy anya a gyermekeivel Közös torna a Csodafaluban, SZIN 2015 220 kiló szaloncukor került 2013 advent idején a rászorulókhoz Örömteli pillanat: A gyerekek megkapják a számítógépeiket Véradáson az Önkéntesül(l)és Csapata Adományosztás a Centerkében a Családsegítők számára
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek