• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Segélyszállítmányt vitt a MÁTRIX Alapítvány a vörösiszap súlytotta térségbe

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Segélyszállítmányt vitt a MÁTRIX Alapítvány a vörösiszap súlytotta térségbe
    A(z) Segélyszállítmányt vitt a MÁTRIX Alapítvány a vörösiszap súlytotta térségbe című képet 4958 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Évente gyerekek ezreit segíti és támogatja A Vöröskeresztet támogattuk fertõtlenítõszerekkel, melyet a szervezet az árvízi védekezéskor használ fel! Megetettük a gyerekeket :) Véradó állomáson önkéntesen adtuk vérünket! A MÁTRIX a Családok támogatója - Zolika a Centerkében Családtámogatás a Centerkében SZIN 2015, Csodafalu, vidámpark, dodgem Kupakot gyűjtöttek a Mátrixos Önkéntesek, az agysorvadásos Dia kezelésének támogatásához Mikulás gyerekeknek Mosógép a jutalom Élelmiszergyűjtés, adományosztás Gyermekvédelem - hogy mosoly születhessen!
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek