bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Segélyszállítmányt vitt a MÁTRIX Alapítvány a vörösiszap súlytotta térségbe

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Segélyszállítmányt vitt a MÁTRIX Alapítvány a vörösiszap súlytotta térségbe
    A(z) Segélyszállítmányt vitt a MÁTRIX Alapítvány a vörösiszap súlytotta térségbe című képet 5498 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Az összegyûjtött élelmiszerek Kórháztámogatás Ruha leadás a Centerke Adományozó Központba Adventi adománycsokor Takaró adomány a Golgota Teológiai Főiskolától Számítógép átadás (Számítógép Álom 2012) Vannak napok, amikor a Mátrix Alapítvány Centerke Adományozói központ csúcsra van járatva! Adomány a Cigándon élők megsegítésére Kutyákkal barátkoztatjuk a gyerkõcöket - élménypedagógia, szocializáció, környezettudatosság Grosu Lacika felépülését támogattuk a Koraszülöttmentõ és Gyermekintenzív Alapítványon keresztül Családok, idősek ezren kaptak virágot Számítógép Álom 2012: én is kaptam gépet a Mátrix Alapítványtól
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek