• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Segélyszállítmányt vitt a MÁTRIX Alapítvány a vörösiszap súlytotta térségbe

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Segélyszállítmányt vitt a MÁTRIX Alapítvány a vörösiszap súlytotta térségbe
    A(z) Segélyszállítmányt vitt a MÁTRIX Alapítvány a vörösiszap súlytotta térségbe című képet 4870 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• TV adomány - a rászoruló fiatalok támogatása is folyamatos Adó 1% támogatásával a gyermekek megmentésében vehet részt IPA HU-SSR: WARC2: kézmûves alkotó mûhely Szappant és fertõtlenítõszereket vittünk a klinikákra Élelmiszer adomány gyűjtés - segített kicsi és nagy is Gyermekek támogatása Kollégisták támogatták Dia kupakgyűjtését Családi sportprogram Mátrix mikulás - intézményekbe is ellátogatott és ajándékozott Mátrixos gyümölcs és zöldségosztás! Iskolai rendezvényen a Mátrix Csapat Csomagosztás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek