• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Patrikot, a tüdõ fibrózisban szenvedõ kisfiút (és családját) segítjük

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Patrikot, a tüdõ fibrózisban szenvedõ kisfiút (és családját) segítjük
    A(z) Patrikot, a tüdõ fibrózisban szenvedõ kisfiút (és családját) segítjük című képet 5130 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Megy a vonat... a Mátrix Mikulással Jótékonysági kupakgyűjtést támogattunk, a segítőknek hálás köszönet! Mesedoktor Mozgalom - könyvgyűjtés kórházak gyermekosztályainak! Ezrek számára juttatunk ajándékot az adventi idõszakban is Ajándékosztáson Adományosztáson Önkéntesül(l)és - Önkéntes véradás Szeretetalma Élelmiszer csomag osztás A MÁTRIX Alapítvány is segíti az FLP-t (Fiatalok Lendületben Programot) Adomány osztás Nélkülöző gyerekeket limuzinoztatott meg a Mátrix Mikulása, a viplimuzin.hu nagylelkű támogatásnak köszönhetően
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek