• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Patrikot, a tüdõ fibrózisban szenvedõ kisfiút (és családját) segítjük

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Patrikot, a tüdõ fibrózisban szenvedõ kisfiút (és családját) segítjük
    A(z) Patrikot, a tüdõ fibrózisban szenvedõ kisfiút (és családját) segítjük című képet 4973 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Gyermekek támogatása Kabátosztás - az új - meleg gúnya fagyás ellen életmentõ - 500 rászoruló kapott kabátot (plusz kesztyût, sálat, sapkát!, overált) A támogató Mikulás segítő intézményekbe is ellátogatott Adománycsomagok segítő szervezeteknek Mesejáték és élményterápia a SZIN 2015 Csodafaluban Gyermekek támogatása Önkéntesek Kedvezményesen kaptunk írószereket, irodaszereket Adományt kapott a Mikulás, melyet a gyerekeknek vitt tovább Mikulás az óvodásoknál - évente ezernyi élmény gyerekeknek Gyermekétkeztetés a Csodafaluban Számítógép Álom 2012 - kiosztott számítógépek - pillanatkép
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek