bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Patrikot, a tüdõ fibrózisban szenvedõ kisfiút (és családját) segítjük

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Patrikot, a tüdõ fibrózisban szenvedõ kisfiút (és családját) segítjük
    A(z) Patrikot, a tüdõ fibrózisban szenvedõ kisfiút (és családját) segítjük című képet 5511 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mosógép és centrifuga került a rászorulókhoz! Mikulás várás Bedolgoztunk a Mikulás Gyárba Teherautónyi adomány rászorulókat támogató közösségnek Jótékonysági Mikulás ajándéka A hátrányos helyzetû Fulókércs gyermekeit is megajándékozta a MÁTRIX Mikulás Az Adj egy könyvet Karácsonyra programban több ezer könyv gyûlt össze Szeretetcsomag adományok Ruhatár - rászorulóknak ingyen minõségi ruha osztás Adományozó Csapat Családtámogatás A Mátrix Mikulás ezer hátrányos helyzetû gyermek számára adott csomagot!
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek