adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Segélyszállítmányt vitt a MÁTRIX Alapítvány a vörösiszap súlytotta térségbe

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Segélyszállítmányt vitt a MÁTRIX Alapítvány a vörösiszap súlytotta térségbe
    A(z) Segélyszállítmányt vitt a MÁTRIX Alapítvány a vörösiszap súlytotta térségbe című képet 9837 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Ruha, cipõ, használati tárgyak rászorulóknak! Mátrixos Zöld nap óvodákban Báboztunk, mesét mondtunk Mátrix Közhasznú Alapítvány önkéntes gyémántjaink Gyümölcsosztás, családtámogatás Élelmiszert csomagok rászorulóknak Könyvadomány gyerekeknek Szabolcs izomsorvadásban szenved - orral festi csodaszép képeit Az IT Services Hungary adománya a Centerke Adományozó Központnak Csoki adomány A kicsik ünnepi hangulatban várták a MÁTRIX Mikulást Állami gondoskodásban élő gyermekeket reggeliztettünk
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek