• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » EU-s élelmiszerrel segítettük a rászorulókat a Centerkében

matrix  felhasználónk feltöltése.
    EU-s élelmiszerrel segítettük a rászorulókat a Centerkében
    A(z) EU-s élelmiszerrel segítettük a rászorulókat a Centerkében című képet 5579 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• A Karitáció adománya a Centerke támogatottjai részére Mesedoktor: magzat, gyermek és felnőtt terápia A Vöröskeresztet támogattuk fertõtlenítõszerekkel, melyet a szervezet az árvízi védekezéskor használ fel! Szemétszedés és gyümölcsosztás :) Adomány nagycsaládosoknak A Mátrix Mikulás évente többezer ajándék szétosztása révén segíti a lakosságot Gyermekek támogatása Közösségépítés az Önkéntesül(l)és Gyerekkarácsonyon Média támogatás Önkéntesül(l)és - Segítség az Egészségvédelmi Héten Mátrixos gyümölcs és zöldségosztás! A Mátrix Mikulás ezer hátrányos helyzetû gyermek számára adott csomagot!
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek