bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » EU-s élelmiszerrel segítettük a rászorulókat a Centerkében

matrix  felhasználónk feltöltése.
    EU-s élelmiszerrel segítettük a rászorulókat a Centerkében
    A(z) EU-s élelmiszerrel segítettük a rászorulókat a Centerkében című képet 5856 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Tüzelõanyag osztás 2012/2013 Ajándékosztás rászorulók számára Sok - sok intézmény is kapott az ünnepi ajándékokból Takarók osztása nélkülözőknek Mátrix Adománygyûjtõ Pont - ahol jó adni és életmentõ kapni Centerke - sokan a ruhaválogatóból öltözködnek! Támogattuk a nehéz helyzetbe került Józsit és testvérét Kórház támogatás - Szeretetcsoki Számítógép adomány - gyermekek támogatása Kórháztámogatás, mesedoktorok Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni. Támogatjuk a nélkülözőket! Mátrixos csodacsapat - élelmiszercsomagokat készítünk rászorulóknak
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek