• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Évente tízezernél többször segítünk - köszönet a támogatóinknak!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Évente tízezernél többször segítünk - köszönet a támogatóinknak!
    A(z) Évente tízezernél többször segítünk - köszönet a támogatóinknak! című képet 3827 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Segítjük a gyerekek fejlődését Nélkülöző gyermekeket támogatunk Gyógyulás támogatás, szeretetcsoki Iskolatáska, írószer adomány családtámogatás Arcokat festettünk a hátrányos helyzetű gyerekek szervezett táborbban Zsíros kenyér - jótékonysági élelmiszerosztás Vannak napok, amikor a Mátrix Alapítvány Centerke Adományozói központ csúcsra van járatva! Tolószék adomány Tehetségek támogatása Mesedoktor Mozgalom - könyvgyűjtés kórházak gyermekosztályainak! Adományosztás Sárközi Szabolcs izomsorvadással él, szájjal festi képeit
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek