• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Élelmiszer adomány gyűjtés - Élelmiszerbank adományozó program

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Élelmiszer adomány gyűjtés - Élelmiszerbank adományozó program
    A(z) Élelmiszer adomány gyűjtés - Élelmiszerbank adományozó program című képet 3894 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mikulás vitte a számítógépeket a gyermekmentő tanodába Ruha adományok, adományosztás nélkülözőknek A vörösiszap súlytotta Kolontáron is segített a MÁTRIX Alapítvány 500 kiló élelem kerül a Mátrix Élelmiszer Segély programba Idősek kirándulását segítettük Gyermekek támogatása Gyümölcsosztás, élelemosztás családtámogatás A Mátrix Közhasznú Alapítvány évente ezernyi pár cipővel segíti a rászorulók túlélését Mátrix Mikulás - évente 1000 ajándékcsomagot osztunk ki rászoruló gyermekeknek Gyermekek számára örömszerzés A MÁTRIX a Gyermekek megmentéséért... A MÁTRIX Alapítvány élelmiszer segélye az egyik óvodába érkezett
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek