bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Élelmiszer adomány gyűjtés - Élelmiszerbank adományozó program

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Élelmiszer adomány gyűjtés - Élelmiszerbank adományozó program
    A(z) Élelmiszer adomány gyűjtés - Élelmiszerbank adományozó program című képet 4203 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Játék és ajándék a Mátrix és a Karitáció alapítványoktól Élelmiszer adomány osztás Plüssfigurákkal támogatták segítő programjainkat Tehetségek támogatása WARC2 - rongyokból portéka (táska) Családok százait segítettük élelmiszerhez - étkeztetést támogattunk Dia agysorvadással küszködik, támogatjuk Kezdjünk mozgásban gazdagabb életet! A kicsik ünnepi hangulatban várták a MÁTRIX Mikulást Mikulás a gyerekekkel és a média szakikkal, jótékonyság Élelmiszer csomagok osztása Ünnepi ajándékcsomagokat készítettünk
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek