bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Élelmiszer adomány gyűjtés - Élelmiszerbank adományozó program

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Élelmiszer adomány gyűjtés - Élelmiszerbank adományozó program
    A(z) Élelmiszer adomány gyűjtés - Élelmiszerbank adományozó program című képet 4310 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Számítógép adományt vittünk a gyermekmentő tanodába Dzseki gyógyulását támogattuk A hátrányos helyzetû Fulókércs gyermekeit is megajándékozta a MÁTRIX Mikulás Vizet osztottunk rászorulóknak Köszönjük a Mátrix Közhasznú Alapítvány Centerke Adományosztó Központnak a kabátot :) Ózdi 220 gyermek kapott ajándékot a Mátrix Mikulástól Gyerekekért báboztunk gyerekeknek SZIN 2015, Csodafalu, vidámpark, dodgem Báboztunk a Csodafaluban Mikulás, Krampuszok, Mátrixos ajándékosztás Mikulás csomagok rászoruló családoknak Mikulás segítők
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek