adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Egész évben adomány osztás és gyűjtés a Centerke Adományozó Központban

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Egész évben adomány osztás és gyűjtés a Centerke Adományozó Központban
    A(z) Egész évben adomány osztás és gyűjtés a Centerke Adományozó Központban című képet 4588 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Plüssfigurákkal támogatták segítő programjainkat Karácsonyi csomagok Adventi ajándékozás pillanatai - ezer gyermek számára vittünk ajándkokat Centerke Adományozó Központ A Mátrixos krampusz is keményen dolgozik Cipőosztás - évente tízezernél többször segítünk! Mátrix Mikulás - évente ezernél több rászoruló gyermeket ajándékozunk meg! Csoki adomány Méz, csiperke gomba osztás Adománycsomagok segítő szervezeteknek Adomány érkezett  a Centerke Adományozó Központba A Mátrix Alapítvány segíti más szervezetek, köztük az állatvédõk sikerességét is
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek