• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Egész évben adomány osztás és gyűjtés a Centerke Adományozó Központban

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Egész évben adomány osztás és gyűjtés a Centerke Adományozó Központban
    A(z) Egész évben adomány osztás és gyűjtés a Centerke Adományozó Központban című képet 4661 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Patrikot, a nyílt gerinccel született kisfiút segítette a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány Babaágy adomány, családtámogatás Ajándékosztás Segélyszállítmányt vitt a MÁTRIX Alapítvány a vörösiszap súlytotta térségbe Csapatunk - Élelmiszerbank 2014-es gyűjtés Rendszeresen folyik a Mátrix Élelmiszerrel támogató program Mesedoktorkodás Gyümölcsosztás, családtámogatás Családoknak küldtünk karácsonyi csomagot Mikulás, Krampuszok, Mátrixos ajándékosztás Takarók osztása nélkülözőknek Báboztunk, mesét mondtunk
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek