• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Ezer jótékonysági Mikulás csomaghoz vásároltunk élelmiszert

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Ezer jótékonysági Mikulás csomaghoz vásároltunk élelmiszert
    A(z) Ezer jótékonysági Mikulás csomaghoz vásároltunk élelmiszert című képet 3173 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Senkit sem hagyunk öröm és ajándék nélkül! Számítógép átadás (Számítógép Álom 2012) Babaágy adomány, családtámogatás Élelmiszer csomagot és Fenyõfát adtunk a legrászorultabb családoknak Felvirágosítás, rózsaültetés a Centerkénél Mátrix Adománygyûjtõ Pont - ahol jó adni és életmentõ kapni Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni. Támogatjuk a nélkülözőket! Húsvéti adományok Nem hagyunk éhezni! Támogattuk a nehéz helyzetbe került Józsit és testvérét Ruha, cipő a Mátrix Adományozó Központjából Bográcsos élelmiszerosztás, étkeztetés
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek