• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Ezer jótékonysági Mikulás csomaghoz vásároltunk élelmiszert

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Ezer jótékonysági Mikulás csomaghoz vásároltunk élelmiszert
    A(z) Ezer jótékonysági Mikulás csomaghoz vásároltunk élelmiszert című képet 3432 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Jótékonysági kupakgyűjtés - köszönjük a felajánlásokat! Mátrix (WARC2) képalkotást tanító asztal Támogattuk az emlékhelyen a Magyarságért megtartott összejövetelt Csodafalus gyerekek csoportja a Szegedi Ifjúsági Napokon Nyomorban élõk számára adományoztunk Tehetségek támogatása Sikeres volt a Zöld játszóház a természet védelméért Adományt kapott a Centerke Mátrix Alapítvány - Mesedoktorok Csapata Önkéntes csapat, élelmiszer adományok Ruhaosztás a Mátrix Alapítvány Centerke Adományozó Központjában Gyermek újraélesztésen
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek