bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Ezer jótékonysági Mikulás csomaghoz vásároltunk élelmiszert

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Ezer jótékonysági Mikulás csomaghoz vásároltunk élelmiszert
    A(z) Ezer jótékonysági Mikulás csomaghoz vásároltunk élelmiszert című képet 3845 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Adomány a Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapattól Jótékonysági kupakgyűjtés révén segítjük a rászorulók helyzetének javítását Ajándékot kaptak a Gyerekek a mikulástól :) Mikulás gyerekeknek Fertõtlenítõszert vitt a MÁTRIX Alapítvány a nõi klinikára Adományozó Csapat Gyermeknap / Családi nap támogatás Topika családját adományokkal segítettük Karácsonyfát osztottunk rászoruló családoknak és közösségeknek Segítjük a gyermekek fejlesztését Téli és tavaszi ruhacsomagokat készítettünk rászorulóknak IPA HU-SSR: WARC2: kézmûves alkotó mûhely
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek