adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Ezer jótékonysági Mikulás csomaghoz vásároltunk élelmiszert

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Ezer jótékonysági Mikulás csomaghoz vásároltunk élelmiszert
    A(z) Ezer jótékonysági Mikulás csomaghoz vásároltunk élelmiszert című képet 3301 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Gyermekvédelem - hogy mosoly születhessen! Adományosztáson Számítógép Álom 2013 - gépátadáson Köszönjük a Mátrix Közhasznú Alapítvány Centerke Adományosztó Központnak a kabátot :) Mátrix és a LEGO baba Számítógépet kaptak gyerekek - Számítógép Álom 2012 Vidámított kórteremben a nagybeteg picikkel A szegedi Dóm Téri Advent Mikulás Ünnepségén nyolcszáz család csemetéje számára osztottunk ajándékcsomagot SZIN 2015, Csodafalu, megvendégelt gyerekek Mikulás ajándék Élelmiszerrel támogattuk a Máltai Szeretetszolgálat jótékonysági programját Mátrix Önkéntes Csapat - élelmiszerosztás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek