• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Jótékonysági kupakgyűjtést támogattunk, a segítőknek hálás köszönet!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Jótékonysági kupakgyűjtést támogattunk, a segítőknek hálás köszönet!
    A(z) Jótékonysági kupakgyűjtést támogattunk, a segítőknek hálás köszönet! című képet 5644 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Családok százait segítettük élelmiszerhez - étkeztetést támogattunk Kutyákkal barátkoztatjuk a gyerkõcöket - élménypedagógia, szocializáció, környezettudatosság Gyermekek százai kaptak ajándékot, családtámogatás A Mátrix Munkaruha Raktár munkába visszakerülõ rászorulókat segít munkaruhához jutni! Mátrixos leves - az éhezés elleni küzdelem fontos! és a másik része Az Adj egy könyvet Karácsonyra programban több ezer könyv gyûlt össze Adomány osztással segítettünk Adományosztás a Centerkében a Családsegítők számára A Mátrixos krampusz is keményen dolgozik Sárközi Szabolcs izomsorvadással él, szájjal festi képeit Plakátok készültek Dia gyógyításának megsegítéséhez
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek