• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » 220 kiló szaloncukor került 2013 advent idején a rászorulókhoz

matrix  felhasználónk feltöltése.
    220 kiló szaloncukor került 2013 advent idején a rászorulókhoz
    A(z) 220 kiló szaloncukor került 2013 advent idején a rászorulókhoz című képet 5129 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mátrix a Jótékonysági Majális rendezvényen Élelmiszersegély - Mátrix Önkéntes Csapat Gyerekek segítették a jótékonysági kupakgyűjtés sikerét Segélyszállítmányt vitt a MÁTRIX Alapítvány a vörösiszap súlytotta térségbe A szõrme ellenes kampányban partnerünk volt az ORPHEUS Állatvédõ Egyesület Gyermekéhezés helyett gyermekétkeztetés Adományozó program intézmények programjainak sikeréhez Mikulás csomagot oszt a MÁTRIX Mikulás a Szeretet sátorban Élelmiszer osztás, jótékonyság Zeneterápia, mesemondás Hosszú sorok az élelmiszerosztáson A Mátrix gyerektáborok résztvevőit / táborokat támogat
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek