adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » 220 kiló szaloncukor került 2013 advent idején a rászorulókhoz

matrix  felhasználónk feltöltése.
    220 kiló szaloncukor került 2013 advent idején a rászorulókhoz
    A(z) 220 kiló szaloncukor került 2013 advent idején a rászorulókhoz című képet 4856 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Adományozó Mátrix Csapat Élelmiszergyűjtés, adományosztás Idén is ezer Mikuláscsomaggal örvendeztetjük meg a nélkülöző gyerekeket Köszönjük a Mátrix Közhasznú Alapítvány Centerke Adományosztó Központnak a kabátot :) Angyalokkal az angyalok :-) Segélyszállítmányt vitt a MÁTRIX Alapítvány a vörösiszap súlytotta térségbe Köszönjük Sport Placc! Ételosztás, élelmiszersegély a Mátrixtól Kiságyat kapott a babát váró fiatal család Élelmiszer osztás, gyermekétkeztetés Gyógyulj Dia - pillanatkép az agysorvadásos piciről Számítógép adomány az üdvhadseregnek
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek